torsdag den 10. maj 2012

dag 1 uden snacks

morgenmad:
proteinpandekager (en hel stak kun til mig!) 
med mandelsmør og ½ banan

frokost:
kyllingbryst farseret med chorizo & flødeost, bagte grønne bønner og tomater
dessert:
1 sk. kernebrød uden mel med emmentaler

aftensmad:
bagte peberfrugter med olie + spidskåls-tzatziki
(jeg spiste yderligere 2-3 deller og en halv gang mere spidskål)

Dag 1 uden snacks er gået. Jeg kan ikke sige, den er gået uden problemer, for jeg har godt nok mange tanker om mad... Dog har jeg ikke været sulten. Jeg har virkelig nydt de store måltider og bare spist mig Helt mæt. Endda med en lille oste-dessert til frokost. Det er da luksus.

Jeg var ikke hjemme i eftermiddag, den jeg havde massage-aftale lige efter arbejde og da jeg var hjemme fra den, var det tid til at lave aftensmad. Her ville jeg sædvanligvis have snack'et et eller andet undervejs i madlavningen, men det lykkedes det mig at holde mig fra. Min mave plejer at rumle på det tidspunkt, men det var heller ikke tilfældet. Den mæthed håber jeg, jeg kan føre videre til de kommende dage. Det gør, det hele meget nemmere, når kroppen ikke skriger på mad (læs: søde sager) - at hovedet så føler sig 'snydt', må jeg arbejde med.

Trods en god gang aftensmad har jeg haft lyst til 'sødt' her efter maden, men det er igen nok mest hovedet og ikke maven, for jeg er jo mæt. Jeg hyggede mig i stedet med en danskvand med smag i selskab med pc'en og Ramsay på tv-skærmen. Det kan jo lade sig gøre, når viljen stikker hovedet frem. 

Hvordan jeg klarer den i weekenden, hvor den ellers står på både eftermiddags- og aftenhygge på sofaen, er mere tvivlsomt. Den der vilje skal vist hives helt frem. På den anden side, så skulle det vel blive nemmere efter et par dage...? (Det krydser jeg i hvert fald fingre for).

Med lysten til det 'søde' glæder jeg mig til min morgenmad i morgen - den kommer nok til at ligne den i dag. De pandekager var en sød og mættende succes - jeg skal nok poste opskriften snarest.

Godnat.

P.S. Hvordan er dagen gået hos jer derude, som er hoppet med på udfordringen?

2 kommentarer:

 1. Godt gået, frøken Sveske!
  Ja, jeg nyder også at kunne spise de der store fede måltider... altså bare til man er mæt, ikk?! Og jeg har klaret at holde mig fra mellemmåltiderne. MEN hvor har det været svært!! Ikke fordi jeg var sulten, overhovedet ikke... det var bare den der psykíske lækkersult! Og den bliver altså ikke mindre af at været plaget af en frygtelig omgang kvindelig mavepine, skulle jeg hilse og sige! Trangen til at snacke har været der uafbrudt både i går og i dag:-/ Prøvede Janes kokoslatte her i eftermiddag - øj den var lækker og skal laves igen. NÆSTEN som at snacke;-)
  I aften står den på pizza - almindelig til manden og lowcarb til mig.
  God weekend til dig og de andre ikke-snackere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rosa,
   Tak og ilm!
   Ja, det er skønt med de store måltider - kan godt mærke, jeg har tendens til at overspise. Håber, det regulerer sig selv med tiden. Jeg er i hvert fald opmærksom på det.
   Jeg er helt enig - den psykiske lækkersult er stor, men jeg er IKKE sulten. Der skal arbejdes med tankerne...
   Som skrevet på dag 2, har jeg virkelig haft lyst til at droppe udfordringen, men jeg har jo jer fantastisk læsere i ryggen og vil gerne se, hvilke resultater det kan give.
   Har du fået en lækker pizza? Er det med blomkålsbund? Jeg fik lækker lækker cheeseburger.
   God weekend til dig også.
   KH
   - frk. sveske

   Slet