lørdag den 26. maj 2012

weekend lækkerier #3 aka mango-/ kokosis


I fredagens eftermiddagsvarme fik jeg sådan lyst til is. Med inspiration fra den hurtige bananis blendede jeg en gammel rest frossen mango, som længe har puttet i fryseren.
En anden gang vil jeg klart foretrække selv at nedfryse en god moden mango frem for den der købes frossen (det var sådan en rest, jeg havde liggende). Smagen blev ikke rund nok, men derimod meget syrlig (kan jeg ellers godt lide) og skarp.

mango-/ kokosis
(1 pers.)

150-200 g frossen mango i tern
3 spsk kokosmælk
2-3 spsk agavesirup til den søde tand
evt. 2 tsk flydende kokosolie (for blodsukkerets skyld)
kokosmel til drys - gerne ristet

fremgangsmåde:
1) Blend alle ingredienserne til en ensartet masse. Lad evt. den frosne mango og kokosmælk tø en smule op inden, hvis blenderen ikke kan klare alt det frosne - var min blender nemlig ikke helt vild med.
2) Nydes straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar