mig & bloggen

Opdateret januar 2015

Jeg er 30 år og bor sammen med min kæreste gennem fem år i det jyske. Til juni venter vi vores første barn.
Jeg er vild med mad og madlavning af naturlige råvarer, hvor indtaget af korn og sukker begrænses.
Desuden supplerer jeg gerne min sunde livsstil med kettlebell-træning derhjemme. Her er Anna Bogdanova min store inspiration. Desuden er jeg stor fan af yoga til at skabe ro på hverdagen og give mentalt overskud.

lidt om alt - og meget om mad
Bloggen rummer lidt af det hele. Jeg deler masser af lækre opskrifter - primært lowcarb og glutenfri. Jeg finder inspiration i LCHF, lowcarb, paleo - ja, real foods. Min træning fordrer dog også timing af kulhydrater, så her vil enkelte tips og opskrifter også snige sig ind.
Mit fokus er ganske enkelt at spise rigtig mad.

mit 2015
I 2015 kan jeg desuden ikke komme uden om diverse emner  i relation til den største begivenhed af alle her i livet, nemlig at blive mor.

God læselyst!
- frk. sveske

_____

Om affiliatelinks, reklamer og sponsorerede indlæg
Jeg bruger gerne affiliatelinks i mine opskrifter, men henviser kun til produkter, som jeg kan stå inde for og selv anvender i mit køkken. Vælger du at handle via mine links giver det mig en mindre kommision og du støtter dermed mit blog-arbejde, tak.
Bloggen har desuden få bannerreklamer i form af affiliatelinks til de steder, hvor selv gerne handler.
Af og til kan der også forekomme sponsorerede indlæg, men min anmeldelse vil altid være et udtryk for min egen holdning til produktet.
Alt i alt hjælper det mig til at retfærdiggøre de mange timer, jeg lægger i blogarbejdet, så det håber jeg, du kan acceptere.