torsdag den 30. januar 2014

anmeldelse + giveaway: MÆT & SLANK med LCHF


I dag er dagen - dagen hvor Jane Faerbers anden LCHF-(koge)bog kommer på gaden. Inden længe drager jeg mod hovedstaden for at hente et eksemplar med personlig hilsen fra den skønne forfatter. 
Dog har jeg allerede fået fingrene i bogen til anmeldelse lige her samt et par giveaways til jer.

Indrømmet på forhånd, det er svært at være objektiv, når det kommer til skriverier og opskrifter fra min store inspiration ud i LCHF.
Jeg er vild med Janes første kogebog og har haft fingrene i den mange gange. Derfor har jeg været meget spændt på udfaldet af bog to oven på succesen med den første bog, som for alvor har bragt LCHF på banen i lille Danmark.

Bog nummer to lever dog fuldt ud op til mine forventninger. Storebroderen klæder lillesøster 'LCHF - Spis dig mæt & glad' rigtig godt.
Jeg er vild med layoutet, som er enkelt og moderne. Fonten er lige i øjet og så er Columbus Leths billeder altså bare den smukkeste inspiration til at kaste sig ud i Janes lækre opskrifter. Det ydre tænder, men det indre tæller, siger man. Det gælder også for det lækre indbydende cover, som bare udstråler kvalitet og professionalisme. Præsentation af forfatteren på bagsiden gør personen bag nærværende - og hun stråler jo bare af sundhed (læs: undskyld, Jane - men der skal så meget ansigt på, så du får kredit for dit enorme arbejde)

Bogen indledes med en række teoretiske afsnit, for både 'nybegynderen' og den mere erfarne LCHF'er. Som ny ud i LCHF kan du få baggrundsteorien for LCHF med samt en guide til de første 10 dage med LCHF. Dermed kan bogen også stå alene, så du behøver ikke introen fra den første bog.
For den erfarne og/ eller blot nysgerrige er der mere dybdegående teori, hvor flere afsnit læner sig op ad titlens ordlyd, som jo indeholder 'slank'. I denne del af bogen kan du blive klogere på blandt andet LCHF & vægttab, ketose, periodisk faste og LCHF & træning. Særligt sidstnævnte afsnit skal jeg have nærstuderet med henblik på implementering.
I relation til denne del af bogen er nogle af bogens 125 opskrifter mærket med 'striks LCHF', som gør det nemt for dig, der gerne vil være slankere at gå efter den mere strikse LCHF-kost. 

De 125 lækre opskrifter er desuden inddelt i måltidskategorier, så du nemt kan finde inspiration til fx din LCHF morgenmad eller måske de 'berømte' madpakker. Opskrifterne spænder desuden fra striks LCHF til den mere liberale LCHF. Dermed kan de nemt bruges både til vægtregulering og -vedligehold eller hos dig, som bare gerne vil spise 'rigtig mad'.

Uanset om du er ny ud i LCHF, har levet på LCHF i flere år eller blot er nysgerrig på konceptet kan du få stort udbytte af bogen. Den kommer hele vejen rundt og agerer den perfekte storebroder for Janes første bog.
Note: Som fast læser af Janes blog madbanditten.dk er det skønt at erfare, at også hendes personlige jargon kendt fra bloggen er tydelig i bogen. 


GIVEAWAY

Nå, nu til i indlæggets gulerod for dig. Du kan nemlig vinde dit helt eget eksemplar af bogen. I samarbejde med Politikens Forlag har jeg fået mulighed for at udlodde hele to styks.

Alt du skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar nedenfor indeholdende:
 • Hvordan har du fundet vej til min blog?
 • Din mailadresse så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du bliver en af de to heldige.
 • Bogen skal kunne sendes til en adresse i Danmark.

Din kommentar skal ligge herinde inden midnat d. 6. februar 2014. Vinderne trækkes og afsløres her på bloggen fredag d. 7. februar.

Desuden vil jeg blive meget glad, hvis du følger min blog på bloglovin, kigger med på instagram eller er fast læser her - det er dog ikke et krav for din deltagelse i konkurrencen.


P.S. Bøgerne til dette indlæg er sponsoreret af Politikens forlag.

174 kommentarer:

 1. Jeg er blevet anbefalet din blog af en veninde...Jeg krydser fingre for at vinde...:-)
  Sidse (SidseOlsen@ofir.dk)

  SvarSlet
 2. Jeg har fundet din blog via madbanditten.dk - følger dig også på instagram for at få inspiration til opstart af LCHF livsstil. Vil så gerne vinde den bog..! :-D
  Mvh. Anna (anna_nielsen_8@hotmail.com)

  SvarSlet
 3. Jeg fandt din blog via Instagram, hvor jeg troligt følger dig.
  Krydser mine fingre små!
  Kh Pernille (nillegris@hotmail.com)

  SvarSlet
 4. Jeg googlede mig vidst vej frem til din blog, så vidt jeg husker :-) ..
  Mvh
  Anna Østergaard,
  oestergaard_annam@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg fik øje på din superfine blog via Instagram! Det er helt fantastisk, hvordan billeder kan fange én :) Jeg elsker at blive inspireret af din mad - og især dine lowcarb brød og kager - lidt kagegris er man vel altid.
  Vi ses på Instagram ;)

  Tine Juel
  tine.juel@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg fandt din blog gennem madbanditten.dk. Jeg bliver meget inspireret af dine billeder og opskrifter. :)
  Og jeg er også med på både instagram og bloglovin. :)

  Mvh Karen
  (Karen.b.holm(@)gmail.com - @ skal selvfølgelig ikke være i parantes, det er bare for at undgå (mere) spam. :)

  SvarSlet
 7. Først lidt løst på blog, ikke en verden jeg befinder mig så meget . men mest på instagram og så i facebookgruppen.
  jeg har allerede hentet et prøveeksemplar i google play. og mørk hvor er de første mange sider gode.
  Mza@live.dk

  SvarSlet
 8. Jeg har været en trofast læser i et par år nu, jeg mener jeg opdagede dig på madbanditten.dk hvor du havde lagt en kommentar. Jeg følger dig også på instagram og tjekker din blog ud dagligt. Jeg elsker din kreativitet i køkkenet so keep up the good work ;-)
  Kh Camilla
  camillaina_olsen@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg følger dig med stor glæde på instagram hvor jeg får inspiration til mad til vores søn på 4år som har type 1 diabetes. Lav kulhydratkost kræver jo mindre insulin så det er en win win- situation��
  Så vil meget gerne vinde Jane's nye bog så vi kan lave mange flere spændende retter.
  Mvh. pialiv75@googlemail.com

  SvarSlet
 10. Selvom det ikke er så længe siden, så kan jeg faktisk ikke helt huske det. Der er flere muligheder. Enten har en nævnt din blog på en af LCHF facebookgrupperne, ellers har der været et link på madbanditten til din blog. Men tror faktisk det var på instagram jeg fandt dig. Jeg fulgte en på twitter, som jeg så fandt på instagram og hun var lige begyndt på LCHF, og igennem hende har jeg fundet mange gode sider :) Jeg er så glad for din blog, fordi du virkelig gør noget ud af maden, billederne og du er god til at linke i dine opslag :) Men mest af alt er jeg jo glad for dine opskrifter, for maden smager bare så godt ! Prøvede fx dine blomkålsrösti i går - MUMS ! Det bliver helt sikkert et hit herhjemme :)

  Nå, men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så kan du træffe mig på : rutsje86@gmail.com

  Vh Rutsje :)

  SvarSlet
 11. Jeg var på udkig efter nye inspirerede LCHF blogs, og da jeg faldt over, din lækre opskrift på burgerboller var jeg solgt ! Det, at din blog også omhandler din træning er et kæmpe plus herfra, so keep up the good work!!

  Mvh. Michelle
  Michelledall@me.com

  SvarSlet
 12. Jeg fandt dig via Xenia og Jane. Jeg følger med stor fornøjelse jer alle tre. Hilsen Anne - anneshjemmehygge(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 13. Jamen jeg følger både dig og Jane både på jeres lærerige og inspirerende blogs og på jeres lækre instagram!

  Altid spændende at læse om dine eksperimenter på egen krop og ikke mindst læse om din træning og have fornøjelsen af at se din lækre mad!!!

  Er også selv fan af at prøve kost og træning af på egen krop, så der er du til stor inspiration :-)

  Skulle jeg være den heldige, så er min mailadresse nannamk@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Hejsa. Jeg følger dig på instagram og er lige hoppet med på LCHF-bølgen. Har Jane´s første bog og er HELT VILD den. Fantastiske opskrifter. Vil rigtig gerne fortsætte med LCHF og har derfor brug for alt den inspiration jeg kan få i form af blogs, bøger mv.
  Kærlig hilsen Helle
  helle.with.ry@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg fandt bloggen via Google. Fantastik blog fyldt med lækker inspiration. Jeg følger dig også på Instagram. [mariasch9(@)gmail.com]
  :) Maria

  SvarSlet
 16. jeg fandt den tilfældigt da jeg søgte på en opskrift og følger dig nu både her og på instagram.

  Ville elske at vinde bogen.

  Miadamgaard@yahoo.dk

  SvarSlet
 17. Hej Sveske!
  Jeg har ikke kommenteret længe, da der er sket temmelig meget turbulent i mit liv. Men er faktisk stadig herinde dagligt (og bliver så skuffet når der en sjælden gang ikke er indlæg)... og elsker den inspiration du giver - i både tekst og billeder.
  Fandt dig via madbanditten en gang for længe siden;-)
  Vil da frygtelig gerne vinde en bog:-)
  Kh Rosa

  SvarSlet
 18. Jeg har fundet din blog gennem instagram. Jeg har fulgt dig der i en periode og er blevet meget inspireret. Her på bloggen er der en masse gode opskrifter og endnu mere inspiration til mig :D

  Håber jeg vinder denne bog, så jeg kan bruge den til mit vægtab :)
  Følg mig gerne på instagram: Carijna.

  Hilsen
  Carina
  Carina.stephansen@gmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg fandt dig via Janes blog for over 1 år siden. Du var flittig kommentator på hendes mange lækre opskrifter, og gennem både din blog og Instagram føler jeg nu helt, at jeg kender dig :-)

  Jeg er vild med LCHF og den livskvalitet det giver mig! Særligt er jeg vild med den første bog og har brugt den meget flittigt, så jeg ville elske endnu mere inspiration.

  Hvis jeg er den heldige, er min mailadresse: tkheidelbach@hotmail.com

  Kh Tine

  SvarSlet
 20. Jeg fandt såmænd vej til din blog gennem Janes blog. Og jeg er vild med begge to! Selvom jeg ikke længere spiser decideret LCHF finder jeg stadig stor inspiration hos jer LCHF-bloggere, da jeg synes det er en meget interessant tilgang til mad. Så jeg vil enormt gerne vinde Janes bog.. Ellers må jeg jo nok selv ud og investere i den på et tidspunkt ;)

  Mvh Louise

  louise_pedersen1989@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Blev anbefalet at se under Jane faerbers blog for at se hvad LCHF er noget for mig og pludselig dukker du også op.... Var på vej for at købe bogen, men trækker du mig, så kan jeg købe den første bog selv ;o)

  Kh. Merete Marshall

  SvarSlet
 22. Har lært din blog at kende via madbanditten.dk ;-)
  Og I er begge inspirerende at læse.

  Mvh
  pernille@holdaheltop.dk

  SvarSlet
 23. Jeg er ikke helt sikker, men tror jeg fandt din blog via madbanditten.dk :) Og har fulgt med lige siden jeg besøgte din blog første gang! Har haft lånt Jane Faerbers bog og synes den er helt fantastisk, så den og den nye skal helt sikkert anskaffes snart. Krydser fingre :)

  marylotion@hotmail.com

  SvarSlet
 24. fandt din blog via søgning på Google. det er første gang, jeg læser den, men det bliver ikke sidste gang.
  Har læst den første bog og glæder mig til den næste

  birgit.skov3@gmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg fandt din blog via madbanditten, som så mange andre :-)
  Lchfforen(@)gmail.com
  Vh Laila

  SvarSlet
 26. 1) Jeg fandt din blog via instragram - synes din profil på instragram så gode ud med madbilleder, så blev jeg hooket i din blog og følger dagligt med. Håber at jeg vinder! :D
  2) Min mailadresse er frknanna92@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg har fundet din blog via Instegram hvor jeg følger dig og alle dine lækre opslag :). Du er en stor inspiration :). Håber at vinde bogen, jeg har selv nr. 1, som jeg eksperimenterer med hehe :)..
  Min mailadresse er: Amandamathiasen@hotmail.com

  SvarSlet
 28. 1) Jeg har fundet vej til din blog via Instagram, hvor jeg blev så begejstret for dine billeder, at jeg fulgte dig videre her.

  2) olsen.sanne83@gmail.com

  3) Bor I DK, så intet problem :-)

  SvarSlet
 29. Lur mig om ikke jeg i første omgang begyndte at følge dig på instagram. Efterfølgende er jeg gennem diverse opskrift endt på din blog, og har taget mig selv i at bruge lidt for meget tid på at kigge ALT igennem.. FLERE gange ;) Vildt inspirerende og appetitvækkende blog, tak for det :)

  cathrinekoldlund@gmail.com

  SvarSlet
 30. Jeg har set din blog flere gange via Madbanditten og Charlotte Rasmussen. Du kommentere tit på deres.
  Min mail: dpet@guldborgsund.dk
  Adresse er i dk, gives via mail, hvis nødvendigt.
  KH. Dorte Petersen

  SvarSlet
 31. 1) Jeg mener Jane (Madbanditten) på et tidspunkt anbefalede blandt andet din blog:-). Så fik jeg kigget mig lidt omkring og har fulgt den troligt lige siden:-)

  2) mariathorsmarkhoej@gmail.com

  3) Bor i DK;-)

  SvarSlet
 32. Jeg har været fast læser længe og fulgt dig via bloglovin.com - det er så længe siden, så jeg kan ikke huske, hvordan jeg fandt frem til bloggen i sin tid :)
  Jeg har før bladret i bogen - den er MEGET inspirerende, sikke nogle opskrifter!

  De bedste hilsner Christine - christine.ilsoee@gmail.com

  SvarSlet
 33. Faldt over din blog på instagram , og du blev hurtigt en af mine store motivations faktorer til at leve et sundere liv! ..

  Sara_nboell@Hotmail.com

  Adresse i DK :)

  SvarSlet
 34. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 35. Hej Frk. Sveske,

  Jeg har længe fulgt Jane og Xenia på Facebook - da jeg endelig (for et par måneder siden først) selv kom på Instagram fandt jeg hurtigt ud af at de også er derinde. Min start på Instagram gik naturligivs med at se alle billeder igennem af alt den lækre mad de har lavet, hvor jeg faldt over en interessant kommentar fra dig på et af dem. Vupti, så klikkede jeg mig ind på din profil og fandt enorm inspiration. Fandt derfra hurtigt til din blog og har lige siden læst med dagligt ;)

  Min mailadresse: sondergaard81@gmail.com

  Adresse i Danmark

  SvarSlet
 36. Jeg søgte egentligt bare efter sunde blogs og din poppede op. :-D
  Leilakrak@gmail.com

  SvarSlet
 37. Tak for en god anmeldelse, det lyder som en god efterfølger :-)

  Jeg klikkede mig videre fra Madbandittens kommentarfelt, hvor du havde lagt en kommentar, og endte herinde.
  mdv11@helsingor.dk

  SvarSlet
 38. 1) Det er faktisk over 2 år siden jeg begyndte at følge dig. Må indrømme jeg ikke præcis kan huske hvordan jeg havnede her - jeg jeg har holdt ved lige siden :-) Gætter på, at det var et link, som første til et andet link, som førte til et tredje link, som førte til dig :P

  2) fido1212@hotmail.com

  3) Tjek ;D

  Følger din blog på bloglovin :)

  SvarSlet
 39. Jeg fandt din blog efter at Vikki refererede til 'Sveske' utallige gange og jeg lige måtte opklare mysteriet :D

  elizabeth.rasmussen@gmail.com

  SvarSlet
 40. Fandt dig tilfældigvis gennem Facebook for nogle måneder siden :)

  amiramarie@gmail.com

  SvarSlet
 41. Hejsa :)
  1000 tak for en helt igennem skøn blog, som jeg simpelthen ikke kan huske, hvordan jeg fandt, men jeg har læst med længe.
  Jeg læser en del blogs om både kost (primært LCHF) og en del kost om motion/træning og jeg TROR at jeg fandt din blog på en af de "bloglister" som man kan finde på de fleste blogs (blandt andet på din blog). Jeg synes virkelig disse blogs er virkeligt gode inspirationskilder til nye og interessante sites!
  Med venlig hilsen
  Edith (edith.kristensen@nop.dk)

  SvarSlet
 42. Jeg fandt dig på Instagram, hvor jeg søgte efter inspiration til LCHF retter. Og det har du en masse af både her og på Instagram, så jeg er en trofast følger! :-)'
  Venligst,
  Christie. (christiehoej@gmail.com)

  SvarSlet
 43. Hej sveske!

  Jeg startede på LCHF for en måned siden, hvor jeg søgte inspiration fra nettet. Jeg var inde på Janes side - madbanditten.dk og fandt vejen frem til din blog. Nu er jeg ofte inde og læse på din blog og stjæle lidt af de fantastiske retter du ligger ud ;-) Jeg følger også med på Instagram, tak for god inspiration!

  Håber så meget på at vinde denne lækre bog, jeg er vild med hendes første! Så tror den her er MINDST lige så god :-)

  Hav en skøn dag.

  Mvh Marie-Louise (marielouiise@hotmail.com)

  SvarSlet
 44. Jeg har fulgt dig i så lang tid snart at jeg ikke tror jeg kan huske hvordan jeg fandt vej til din blog! :) Mener det var gennem en anden blog hvor jeg faldt over et link til en af dine lækre retter… Og kan vist svare ja til alle tre "ikke-krav" ;)

  Dbh. Helle
  (2. helle_ma@yahoo.dk 3. Got it!)

  SvarSlet
 45. Måske jeg havnede her gennem Janes blog, husker det ikke. Det er møjt' længe siden og jeg synes det er fedt at få lov at følge med her. Jeg vil meget gerne vinde bogen.
  Hilsen Helle.sandby@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Jeg kan faktisk ikke huske, hvordan jeg fandt din blog - sikkert en søgning på sundt mad og lige siden har jeg fulgt med, og det er altså ret lang tid :)

  Diana - dianaandreasen@hotmail.com

  SvarSlet
 47. Jeg læste Janes blog, og blev meget inspireret af de mange meget saglige og gode kommentarer som du havde.

  SvarSlet
 48. hov glemte min emailadresse: hastra99@gmail.com.

  SvarSlet
 49. Nu er det noget tid siden jeg begyndte at følge dig på bloglovin, så det står ikke helt klart længere hvordan jeg fandt dig. Tror muligvis det var en veninde der nævnte dig som god inspiration :-)

  Sarah Lassen
  Lassen.sarahkim@gmail.com

  SvarSlet
 50. Hej,

  Jeg fandt i sin tid din blog, da jeg begyndte at ændre min livsstil for at blive gravid. Jeg har set frem til en bog om LCHF med fokus på vægttab, for selvom jeg har levet efter LCHF principperne siden marts, og dog har tabt en del kilo, så er jeg utålmodig efter at blive færdig med mit vægttab og ikke mindst kunne vedligeholde det efterfølgende. Jeg lider nemlig af PCOS, hvor kulhydrater og sukker kan sammenlignes med gift for kroppen. Og mit store store ønske er at blive gravid i løbet af foråret, så jeg kan få en baby sammen med min dejlige kæreste, der i så fald vil kunne være på fuldtidsbarsel sammen med mig i et helt halv år. Timing is everything, og baby er mit nytårsønske. Derfor håber jeg virkelig at få fat i en Mæt & Slank med LCHF hurtigst muligt.

  Mange hilsner fra
  Katrine

  SvarSlet
 51. Jeg googlede mig vidst frem til dig :-) nanakyhn@gmail.com

  SvarSlet
 52. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvordan jeg fandt din blog, men jeg har været fast læser i et års tid :-)

  Mvh. Johanne (johanne_ls@hotmail.com)

  SvarSlet
 53. Hej sveske,

  Jeg vil da meget gerne have fingrene i sådan et eksemplar, så here we goes:

  1. Jeg mindes faktisk ikke hvordan jeg fandt vej til din blog. Da jeg tilbage i starten af 2013 fik øjnene op for LCHF (i min jagt på at skrue ned for kornprodukter osv.) faldt jeg ved hjælp ag google hurtigt over Janes blog, men mindes også at din var med i mine inspirationskilder fra starten. så kender den evt. fra google eller måske fordi du har kommenteret på noget af janes og skrevet din blog på.

  2. Stefaniev@live.dk

  3. Jeg har dansk postadresse og vil nu vente med spænding :)

  vh stefanie, www.stefaniesunivers.blogspot.dk

  SvarSlet
 54. Jeg fandt din blog igennem instagram :)
  mariabkarmark@gmail.com

  SvarSlet
 55. Mit nytårsfortsæt var at starte på LCHF, hvilket var noget af en omvæltning med en familie som er vilde med brød, pasta, ris og hvad der ellers hører til af sukkerholdige ting. Så i en weekend i starten af januar, mens de andre smovsede rundstykkerne i sig, måtte jeg søge efter en opskrift på LCHF-boller, for hey, jeg vil da også have brød i weekenden! ;-) Så jeg fandt dine valnøddeboller, som blev et hit, ikke kun for mig men også de andre familiemedlemmer! Siden da har jeg fulgt din blog, og ja, så måtte jeg jo også følge dig på instagram - inspiration kan man jo ikke få nok af, hæhæ :-P

  (mettep@outlook.com)

  SvarSlet
 56. Hmmm, fundet din blog? Synes jeg har læst med for evigt :D Så jeg husker det desværre ikke :/ Men jeg er glad for at læse mig!

  juliejuulottosen(a)gmail.com

  SvarSlet
 57. Følger dig fast både her og IG, kan ikke huske hvordan jeg fandt dig for længe siden :) Håber jeg vinder den lækre bog, alle steder hvor jeg læser om den får den kun ros.
  line.g.jepsen(a)gmail.com

  SvarSlet
 58. Har fundet dig på instagram (og din bog-anbefaling på madbanditten.dk)
  Katrinefoens@gmail.com

  SvarSlet
 59. Jeg fandt dig gennem en anden lchf-blog, men det er efterhånden laaaaang tid siden, så kan ikke helt huske hvilken. Men du sad fast :) stine811@hotmail.com

  SvarSlet
 60. Jeg fandt dig på instagram, tror faktisk det var via madbanditten, og er simpelthen så glad for dine inspirerende ideer og opskrifter!
  Jeg kunne bare SÅ godt tænke mig at få fingre i den bog :)
  God dag!
  annadamsgard@gmail.com

  SvarSlet
 61. Jeg har fundet din blog gennem Instagram :-)

  matilde.lajer@gmail.com

  SvarSlet
 62. Jeg fandt dig på Instagram :0) Dejlig blog, med gode ideer, opskrifter og et spark i r.... ;0) Tak

  dalhojen86@live.dk

  SvarSlet
 63. Jeg googlede løst efter LCHF opskrifter og fandt din blog på den måde.

  killeballe@gmail.com

  SvarSlet
 64. Jeg er kommet til din blog - for længe siden - via en kommentar du har lagt ude i blogland, og jeg er næsten sikker på at det var hos Madbanditten, men husker det ikke præcist ; ) Men det er sådan jeg finder frem til andre lchf-blogs ; )

  snullemor@gmail.com

  SvarSlet
 65. Jeg kan ikke huske det - men har fulgt din blog helt tilbage fra dengang du ikke var på LCHF, så det er også ved at være noget tid siden ;-) Jeg synes du har sådan en hyggelig blog, med lidt at det personlige og en hel masse lækkert mad, så jeg bliver ved og ved at tjekke den ud.
  Krydser alt hvad krydses kan, så jeg måske kan være heldig at vinde mon første give-away
  Kathrine.svejstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 66. Jeg er næsten sikker på, jeg fandt din skønne blog igennem madbanditten - det er dog noget tid siden. Hvor kunne det være lækkert at vinde denne garanteret knaldgode bog :-)
  sarafgh@gmail.com

  SvarSlet
 67. Her bliver jeg simpelthen nødt til at være med. Jeg har fundet din blog gennem madbanditten for ret så længe siden efterhånden og vil bare helt vildt gerne vinde bogen, så jeg er nødt til at stoppe med at være passiv læser fra nu af :-)

  P.S. Jeg er helt vild med din blog Sveske

  nicoline-godsvig(a)hotmail.com

  SvarSlet
 68. For at være helt ærlig, så kan jeg ikke præcis huske hvordan jeg fandt ind på din blog. Jeg er næsten sikker på, at jeg googlede en opskrift på et eller andet, og så kom jeg ind på din inspirerende blog den vej :)
  Min mail: annemette.nygaard.hansen@gmail.com

  SvarSlet
 69. Jeg har også fundet dig gennem madbanditten :-)
  hannev@excite.com

  SvarSlet
 70. Mette Lykke Ougaard30. januar 2014 kl. 19.31

  Jeg "fandt" dig sjovt nok gennem madbanditten - jeg blev nysgerrig på din blog efter at læse dine kommentarer til Janes indlæg :-)

  mette@ougaard.dk

  SvarSlet
 71. Jeg har fundet din blog via bloglovin :)

  brittnissen@live.dk

  SvarSlet
 72. Fandt din blog via instagram, hvor jeg er vild med dine billeder, og bloggen med opskrifter er rigtig brugbar :-)
  Min mail er maimoss@hotmail.com. Håber at høre fra dig! :-)

  SvarSlet
 73. Hejsa :-)
  Jeg har kun læst med en kort tid, jeg fandt din blog via instagram. Jeg er ny på LCHF så det ville virkelig være lækkert med en bog om emnet.
  Kh. Anne-Mette @aeblelunden
  mail:amel0505@gmail.com

  SvarSlet
 74. Henvist via "kostdoktorn.se" / martin.gudmand@gmail.com

  SvarSlet
 75. Jeg kan ærgerlig talt ikke huske hvordan jeg fandt dig, men jeg følger dig også på IG og har højst sandsynligt fundet dig der, da jeg sidste sommer startede på LCHF og søgte på LCHF :-)
  Sammen med Janes, er din blog en af dem jeg vender tilbage til igen og igen.
  frk.storm@gmail.com

  SvarSlet
 76. Fra et link hos xenia til madbanditten videre til dig. Her blev du straks tilføjet så jeg kan følge med via bloglovin �� lottecaliskan@hotmail.com

  SvarSlet
 77. Kan næsten ikke huske, hvordan jeg fandt din blog. Har fulgt med i 1,5 år ca. og synes stadig din blog er super inspirerende :) Men har sandsynligvis fundet den fra et link hos madbanditten.
  //Mette - metteovergaardmadsen@gmail.com

  SvarSlet
 78. Jeg følger dig på IG og bloglovin :o) Jeg fandt dig, da jeg begyndte at interessere mig for LCHF. Ønsker mig rigtig meget den nye bog :o)
  mariannebosold@gmail.com

  SvarSlet
 79. Hej.

  Jeg fandt frem til din blog via et hashtag på IG og jeg er kun interesseret i at vinde bogen hvis der er opskrifter, som kan gøres vegetariske. Jeg er 25 år og er for nyligt gået i gang med en process hvor målet er at forbedre min fysiske og psykiske tilstand. Tidligere på ugen fik jeg øjnene op for lchf og jeg finder det ret svært og uoverskueligt, da det er en ny måde at tænke på og fordi jeg normalt lever af pasta med pesto eller grøntsager og rugbrødsmadder.

  Venlig hilsen KarolineTreehugger@gmail.com

  SvarSlet
 80. Jeg kan ikke helt huske, hvor jeg fandt dig, men har læst med herinde i snart et par år. Tror jeg fandt dig, engang hvor jeg har søgt efter lchf blogs og siden har du været en daglig inspiration - både med maden, men også alle de andre spændende ting, du skriver om :)
  Lone (lonemarkussen@gmail.com)

  SvarSlet
 81. Jeg fandt dig via HjemmehosXenia og det er jeg virkelig glad for!

  SaHyms@gmail.com

  SvarSlet
 82. Ikke så længe siden igen, at jeg begyndte at følge med her... :) Max 4 mdr. Fundet frem til dig via en af LCHF grupperne på FB.

  Er blevet meget glad for LCHF og en nye opskrifter i bogform vil vække stor glæde hos mig. .)

  Snehilsner og tak for en inspirerende blog

  Hanne K. Jensen - hannne93@gmail.com

  SvarSlet
 83. Jeg fandt dig i sidste uge, via et link fra madbanditten.dk. Har først fået kendskab til lchf her i januar.
  Mvh Louise (louise@oettinger.dk)

  SvarSlet
 84. Jeg lagde mærke til dine kommentarer inde på madbandittens hjemmeside og søgte på dig på Google som frk. sveske blog.

  Er inde og kigge engang imellem, det er altid godt at blive inspireret :-) Har også Janes første bog som er bladret godt og grundigt i.

  Mvh
  Jette Henriksen
  jette_39@hotmail.com

  SvarSlet
 85. Hmm jeg mener helt bestemt jeg har Googlet mig frem til din blog. Jeg har i hvert fald fuldt med i den i evigheder :D

  Hvis jeg vinder Bogen så skal min kære søster have den i fødselsdagsgave :) for jeg har allerede et eksemplar selv.

  Memutlumutlu@gmail.com

  SvarSlet
 86. Hej frk. Sveske
  Jeg fandt frem til din blog via madbanditten for 1 års tid siden og har flittigt fulgt den siden da. Jeg bor i udlandet, men ville få bogen sendt til mine forældres adr i DK. De følger også principperne i LCHF efterhånden. Mvh Malene (baadsgaard@bluewin.ch)

  SvarSlet
 87. Jeg tror jeg fandt den gennem bloglovin, men kan ikke helt huske det.
  - Tanja (tanja.b.buch@gmail.com)

  SvarSlet
 88. Fandt dig gennem instagram og var vild med din blog med det samme �� lodnemus@hotmail.com

  SvarSlet
 89. Ih, den kunne jeg godt lige tænke mig :) sjovt nok fandt jeg faktisk din blog via Jane. Det kom sig af, at der var en masse snak om ketose lige pludselig, og så linkede hun til Louises blog (sukkersensitiv), og derfra fandt jeg dig. Men det er godt nok længe siden :) det er dog ikke blevet mindre interessant at følge med siden da, tværtimod.

  Vh Dina
  Dinagildhoff@hotmail.com
  www.madudenkemi.blogspot.dk

  SvarSlet
 90. Jeg fandt din blog somehow via madbanditten for et års tid siden. Og har fundet stor inspiration hos dig lige siden - af hjertet tak <3

  SvarSlet
 91. Det er efterhånden ved at være længe siden, at jeg første gang slog et smut forbi din blog. Det har nok været gennem Madbanditten:-)
  Jeg har første bog, så efterfølgeren ville klæde samlingen.
  Mvh. Caroline (carolineott_90@hotmail.com)

  SvarSlet
 92. Fandt dig gennem instagram og læser nu ofte med her på bloggen. Spiser selv lchf og har Janes første bog. Lidt ny viden og inspiration ville være dejligt :-) Mvh Louise L
  ( lolorenzen@gmail.com )

  SvarSlet
 93. Jeg fandt din giveaway gennem instagram. Har dog været forbi Før. Charlottelars@gmail.com

  SvarSlet
 94. Ihhh en skøn GiveAway!!!
  Jeg fandt dig via Bloglovin's anbefalinger ud fra hvad jeg allerede følger, og har været en trofast fan siden :)

  Min mail er: tazziepigen@hotmail.com

  Jeps, jeg bor i Danmark :)

  SvarSlet
 95. Jeg fandt dig, fordi du kommenterede på janes indlæg på madbandittens blog for ca 1 1/2 -2 år siden, tror jeg:0) og jeg har været trofast læser siden.Tak for en god inspiration.
  Fed give away!!
  God weekend.
  Vh Tina Tina@hugosson.dk

  SvarSlet
 96. Har faktisk fulgt med så længe, at jeg har svært ved at huske lige nøjagtig hvordan jeg havnede her :) men krydser hvert fald fingre. emiliehl@msn.com

  SvarSlet
 97. Jeg fandt dig nogenlunde samtidig som Madbanditten, og jeg har fulgt jer lige siden, både her og på instragram. Håber jeg bliver den heldige:-)
  lotte0810@gmail.com

  SvarSlet
 98. Jeg har fundet din fantastiske blog via madbandittens hjemmeside - følger dig også på instagram for at få inspiration :)
  Mvh. Jesper
  Jesper-86@live.dk

  SvarSlet
 99. Jeg har fundet din blog via madbanditten.dk
  Du kan maile til mig når jeg har vundet :-) (berit_ras@yahoo.dk)
  Og jep, jeg bor i iskolde Danmark.

  SvarSlet
 100. Jeg fandt din blog engang da jeg skulle bruge en opskrift på oopsies. Har kigget med lige siden og finder meget inspiration i dine opskrifter :-)
  astabn@hotmail.com

  SvarSlet
 101. Jeg har jo fulgt dig længe :) Tror jeg i sin tid googlede mig frem til din blog.

  Vil jo meget gerne vinde søde Janes bog.

  Vh. Christina aka dyppelse

  SvarSlet
 102. 1) Jeg er ret sikker på, at jeg fandt din blog, da jeg skulle bage dadelage (den som du kalder "Dadelkage - helt ud mel og sukker). Jeg bagte den og siden den jo er fantastisk god, tænkte jeg, at jeg hellere måtte "stick around".

  2) signe_v@msn.com

  3) Jeg bor i DK :-)

  Jeg er fast læser og følger dig også på bloglovin.

  Håber inderligt, at jeg bliver den heldige :-)

  Tak for en god blog!

  SvarSlet
 103. 1) Jeg faldte tilfældigt over din bruger på instagram, da en af mine venner likede et af dine billeder, og har hængt fast lige siden.

  2) sejeder@gmail.com

  3) Tjek ;)

  Altid dejligt med lidt inspiration til sund mad!

  /Rikke
  www.missbundgaard.com
  Sundhed- og fitnessblogger

  SvarSlet
 104. Hejsa
  Jeg fandt dig fordi du havde skrevet kommentarer på madbanditten.dk. Jeg kan godt li dine opskrifter og din måde at skrive på. Jeg er selv startet på LCHF for en uges tid siden, og kan allerede nu mærke, at det bare er vejen frem for mig. Så et eksemplar af bogen, vil være meget velkommen :-)
  Hilsen Anne
  an.jo@get2net.dk

  SvarSlet
 105. Hej.
  Jeg følger helsematilde på instagram, og stødte på nogen af dine flotte billeder:-)
  Jeg har lavet en opgave om LCHF under min uddannelse som Sundhedsservicesekretær og vil med glæde også have den ny bog;.)
  Hilsen Ilona
  misslondon@gmail.com

  SvarSlet
 106. Hej.

  Har lært din blog at kende gennem Xenia og Jane :-) De 3 blog, hvor man finder de bedste opskrifter! :-)

  Sussie, KBH NV (sussie_kristians@hotmail.com)

  SvarSlet
 107. På nuværende tidspunkt er kæresten og jeg på LCHF kost på forsøgsbasis, og din blog dukkede op da jeg sad og googlede forskellige alternativer til pasta, ris osv., derudover er du ofte nævnt på de 2 blogs jeg startede med at læse, Xenias og Janes.

  E-mail: love_django@hotmail.com

  SvarSlet
 108. Jeg har fulgt din blog lææænge! Jeg fandt den gennem min kusine, som lever efter lchf og er meget glad for det. Tror jeg er ved at have fundet modet frem nu til også at prøve det og så kunne det jo være fantastisk med denne bog :) Email: Jean_Buus@hotmail.com

  SvarSlet
 109. Jeg har fundet din blog for nylig udfra et link på en anden blog. Jeg er meget begejstret for den. ama@grafvika.dk

  SvarSlet
 110. Jeg har fuldt bloggen lææææænge, og jeg er yderst begejstret! Jeg faldt over den da jeg for snart halvandet år siden snusede rundt på nettet efter info omkring LCHF :) Jeg ville blive SÅ glad hvis jeg vandt et eksemplar af "Mæt og slank med LCHF" - 1'eren er jo nærmest er blevet min bibel. Du kan fange mig på wurstwoman@hotmail.com

  SvarSlet
 111. Hejsa frk Sveske. Jeg har fundet din blog gennem Madbanditten :-) Hvis jeg skulle være den heldige vinder, kan du kontakte mig på: frkellegaard@gmail.com - Knus fra Trine

  SvarSlet
 112. Jeg har jo fulgt dig i 100 år, så jeg kan nærmest ikke huske det, men jeg tror faktisk, det var i gennem Henriette fra Fede Tider, som var den første LCHF-blog, jeg fik kendskab til gennem Madlog. Ja og som du ved, så følger jeg jo med her og der:-)
  Kh Trine (Trinestevn (a) yahoo .dk)

  SvarSlet
 113. min veninde har anbefalet mig din blog, er jeg glad for . der er stor mangel på gode mad bloggere :) heidirams89@gmail.com

  SvarSlet
 114. Jeg har fundet din blog ved at google div. om LCHF og via henvisninger fra andre LCHF sider. Har selvfølgelig bogmærket frk. Sveske for længst og benytter tit dine opskrifter som inspiration :-) rebekka@hoisgaard.dk

  SvarSlet
 115. Ihh hvor skønt!

  Jamen jeg har faktisk fundet vej til dig gennem Janes blog for efterhånden rigtig længe siden.

  Julienellemann@hotmail.com

  SvarSlet
 116. Jeg fandt din blog, via en veninde, som bruger dine opskrifter utrolig meget. Og lige siden har jeg været en "lurker". Det har været kærlighed ved første blik, så at sige. :-)

  liinejensen@hotmail.com
  Jeg krydser alt hvad der kan krydses.
  Kram.

  SvarSlet
 117. Jeg fandt din blog gennem en kommentar du havde lavet på madbanditten.dk :)

  lykkeks@gmail.com

  SvarSlet
 118. Jeg er liiiige begyndt på LCHF og sad og ledte efter inspiration da jeg faldt over din blog inde på madbanditten og synes, at du gør det rigtigt godt, så du har i hvert fald en ny fast læser ;)

  Knus Anine (wesseltoft313 (at) gmail.com)

  SvarSlet
 119. Hej frk sveske .
  Jeg vil mægtig gerne eje denne bog af flere årsager. Min veninde som spiser lchf har været rigtig glad for Janes første bog og vil har lige føle den snakket om at jeg burde få fat i denne da jeg gerne vil tabe mig og leve et mindre sukker-styret liv..
  Jeg har set dig inde på Janes blog og bloggen her popper ligeledes op med gode forslag til min aftensmad; som da jeg forleden manglede inspiration til en grønkålssalat :)
  Min mail er frk.c.christensen@gmail.com

  Mvh Camilla

  SvarSlet
 120. Hej..
  Har lige fundet din blog via instagram :) og det er da vist ikke sidste gang jeg kommer her..
  God aften
  Tanja
  Nesrual@gmail.com

  SvarSlet
 121. Hej Sveske :)

  Jeg fandt din blog fordi du kommenterer hos Jane, jeg kom forbi første gang i foråret 2013 og har læst med siden. Jeg er først gået all-in på LCHF her efter nytår og har ellers levet 80% efter kosten før...men nu er jeg endelig stoppet amning og må spise hvad jeg bedst kan tåle igen (hurra)
  min mail er sannebenborg(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 122. Hej frk. Sveske.
  Jeg spiller en del håndbold, og for at forbedre mine præstationer på banen, har LCHF principperne resulteret i mere energi og overskud. Kan ikke helt huske hvordan jeg fandt din blog, men mener at det var for et stykke tid siden, da jeg søgte på kyllingedeller med spinat - fandt dine og siden har jeg brugt din blog flittigt! :-)

  Venlig hilsen
  Mille Olesen
  mille-b-olesen@hotmail.com

  SvarSlet
 123. Hej
  Jeg tror jeg fandt din blog, da jeg støvsugede nettet for alt om LCHF sidste forår. Jeg har hængt ved siden, og er så glad for mit nye liv med LCHF som trofast følgesvend.

  Venlig hilsen
  Stine Plougheld
  stineph@mail.dk

  SvarSlet
 124. Jeg er kommet frem til din blog via hjemmehosxenia.dk samt bloglovin. Jeg kunne på min bloglovin se, at hun likede dit opslag ;)

  Mvh Tina (tinalanggaard@hotmail.com)

  SvarSlet
 125. Jeg faldt over dig (og dermed bloggen) via instagram, hvor jeg er en trofast følger :)
  Hilsen Tina (tinawinky@gmail.com)

  SvarSlet
 126. Følger Xenia, og så at hun havde liket et opslag :)

  Mvh. Christina (stinna0715@hotmail.com)

  SvarSlet
 127. Jeg fandt din blog da jeg googlede LCHF opskrifter :)
  Har brugt flere lækre opskrifter fra din blog, så tak for inspiration!

  Mvh. Rebekka

  rebekkasteens(a)gmail.com

  SvarSlet
 128. Jeg fandt vej til din blog gennem instagram hvor andre havde liket dine fine billeder :) Jeg har brugt flere af dine opskrifter og bloggen generelt som inspiration da jeg er glutenallergiker og LCHF passer perfekt hertil.
  Håber jeg vinder!
  Sarah (sarah88@sol.dk)

  SvarSlet
 129. Jeg fandt et link på facebook i gruppen LCHF(Lavkarbo på dansk) her til aften og finde din blog spændende og bestemt brugbar.
  Pia

  SvarSlet
 130. Jeg fandt et link på denne side - http://denomvendteverden.blogspot.dk/.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 131. Jeg tror engang jeg googlede nogle opskrifter (det er meget længe siden jeg fandt din blog) på søde sager uden korn og sukker, og så kom din side frem. Kan huske at jeg blev virkelig begejstret over de mange opskrifter du har, og har siden afprøvet flere af dem med stor succes :) mange tak for det!
  elisabethmilman@hotmail.com

  SvarSlet
 132. Jeg fik din blog anbefalet på en lchf-side på Facebook - tunfisken470@Hotmail.com. Bh Trine

  SvarSlet
 133. Jeg tror jeg fandt din blog efter anbefaling fra Jane Faerber :-) for lang tid siden ;-) håber jeg vinder :-) dorte90@hotmail.com

  SvarSlet
 134. Fandt den efter anbefaling fra madbanditten :)

  Kristina
  knollkristina@gmail,com

  SvarSlet
 135. Jeg kan faktisk ikke huske, hvordan jeg fandt dig? Muligvis via link fra Madbanditten eller en anden LCHF-blog/instagram.

  Patricia
  mail: trissesblog@hotmail.com

  SvarSlet
 136. Kigger med via instagram, lækre billeder du lægger på af de retter du laver. Min mail er cesoefelt@gmail.com

  SvarSlet
 137. Jeg fandt din blog via madbanditten da jeg ledte efter en opskrift på pølsehorn, så nu glæder jeg mig til at prøve den :D
  Finder dig fluks på instragram :D
  Mail: Bissemor82@gmail.com

  SvarSlet
 138. Jeg fandt dig via instagram :)

  Lækker blog løvrigt!

  trinethomassen@gmail.com

  SvarSlet
 139. Jeg fandt din blog, da jeg lige var startet på LCHF, og foretog en Google-søgning, da jeg desperat manglende noget brød til madpakken.. Og der poppede så dine burgerboller op (som jeg har lavet virkelig mange gange), og jeg har fulgt dig siden :) min mail er: sanne_219@hotmail.com

  SvarSlet
 140. Fandt vej via din Instagram

  elisabeth@fam-novak.dk

  SvarSlet
 141. Jeg har netop fundet vej til din blog fra madblogs.dk og læser meget interesseret med :-) Jeg gad virkelig godt at vinde den bog da jeg påtænker at komme rigtigt i gang med lchf.

  Sabrina.hoerup@hotmail.com

  SvarSlet
 142. Jeg fandt dig via madbanditten :-)

  Lizzdk (a) Gmail.com

  SvarSlet
 143. Jeg fandt dig via google, i min søgen efter LCHF-blogs som kunne bidrage med viden og nye opskrifter. Siden da er jeg også begyndt at følge dig på instagram.
  Tak for dine mange opskrifter og ideer.

  Mvh
  Anne
  annekorsvang@gmail.com

  SvarSlet
 144. Jeg fandt din blog via RikkePrikke :-)
  trine.hesse@hotmail.com

  SvarSlet
 145. Via instagram - og hvordan jeg kom frem til din profil derinde aner jeg ikke ;)

  Mange hilsner
  Anne Lyng (anne_lyng@ofir.dk)

  SvarSlet
 146. Jeg har fundet vej til din utrolig fine blog gennem instagram.
  Mange hilsner
  Pernille
  nille-girl@hotmail. com

  SvarSlet
 147. Hejsa
  Jeg er lige startet op på LCHF (i mandags) Jeg sad og søgte på opskrifter og fandt din blog på den måde :) Jeg så opslaget på instagram om din giveaway - der følger jeg dig også :) Man må være lidt omkring sig når man er nybegynder og mangler lidt inspiration :) Dejligt at i der har været i gang i længerer tid er så gode til at dele ud af jeres erfaringer - tak for det :)
  Min mail add rikkelisette@hotmail.com

  SvarSlet
 148. Hej.
  Jeg fandt dig sidste år da jeg ledte efter madopskrifter og oplysninger om LCHF. Jeg bruger din side som inspiration og har fundet nogle svenske sider også som er spændene at følge. Jeg har invisteret i den første bog fra Jane og ønsker mig vildt bog nr.2.
  Mvh. Maria Hildur
  hrabba30@hotmail.com

  SvarSlet
 149. Jeg er ny på din blog. Har fundet ved at surfe fra blog til blog :)

  Jeg vil elske at vinde. Skal giftes om tre måneder og har lige født for halvanden måned siden. Så vil selvfølgelig gerne lige smide lidt ekstra kilo inden brylluppet. Så vil elsker lidt mere inspiration til opskrifter i hverdagen

  SvarSlet
 150. Har læst din blog længe, følger dig allerede på Instagram, og hvis ikke du er tilføjet min bloglovin' tilføjer jeg dig med det samme;-).
  Min mail er johnkellyfan@hotmail.com

  SvarSlet
 151. Fandt din blog via en gennemgang af LCHF blogs på Facebook, og så så din bare virkelig god og professionel ud :)
  Yasmin.nielsen@live.dk

  SvarSlet
 152. Jeg fandt din blog gennem Lykkeglimt.com, hvor hun anbefaler din blog. :) Det gjorde hun ret i. Virkelig god inspiration!
  sille.wedege@gmail.com

  SvarSlet
 153. Gennem en anden blog, men kan ikke huske hvad for en..
  Landstroem@hotmail.com

  SvarSlet
 154. Jeg faldt over din instagram og har været trofast følger lige siden - både på IG og bloggen. Er vild med dine indlæg og ikke mindst super lækre billeder :-)

  Nønne
  phoebe-n@ofir.dk
  IG: nynne_hald

  SvarSlet
 155. Jeg vil gerne være med!
  Jeg har fundet dig på instagram og elsker at følge dig :-)

  SvarSlet
 156. Jeg faldt over det tilfældigt, jeg husker faktisk ikke hvordan? Har fulgt med i laaaaang tid.. Og var med på projekt "LCHF i 7 dage", da du i tidernes morgen startede på det :)

  m-andersen9@hotmail.com

  SvarSlet
 157. Din blog er dukket op ved flere af mine søgninger på google og jeg begyndte derefter at følge dig via bloglovin, da jeg fandt dine indlæg spændende :)
  Min e-mail er nano_salhani@hotmail.com

  SvarSlet
 158. Jeg har fundet dig via google da jeg skulle finde en opskrift på groft LCHF brød:) Har været fast læser lige siden. Ville elske at vinde denne bog! Min mail er julie-winkel@hotmail.com

  SvarSlet
 159. Hej frk. sveske, jeg har fundet din blog via andre madblogs. Tak for god inspiration :-) Mail: a.nielsen08@hotmail.com

  SvarSlet
 160. Hej frk.sveske, jeg har fundet din blog via Madbanditten - jeg har fulgt din blog et års tid og lavet flere af dine lækre opskrifter. Mail: carina@hearmyego.com

  SvarSlet
 161. Om jeg har fundet din blog via madbanditten eller nogle af de andre blogs kan jeg ikke huske. Men jeg læser dig jævnligt og følger dig på bloglovin. :)
  beritvang@gmail.com

  SvarSlet
 162. Uha tror jeg fandt dig via Madbanditten og har fulgt dig længe - lækre opskrifter :)
  Håber jeg vinder :)
  Loegeskov@hotmail.com

  SvarSlet
 163. Søgte på bloglovin på ordet: LCHF, der kommer mange resultater, men din blog var en af dem, og en af dem som jeg bruger en del nu, hvor jeg skal finde gode fif til denne livsstil. Tak for gode indlæg. annam.skovgaard@gmail.com

  SvarSlet
 164. Jeg er blevet anbefalet din blog gennem en veninde :-)
  sabinehansen@hotmail.com

  SvarSlet
 165. Fandt faktisk din blog via Madbanditten ;-)
  wialb07@student.sdu.dk

  SvarSlet
 166. Jeg fandt dig via Google, hvor jeg søgte på LCHF. Din blog ser rigtig spændende ud. :-)

  SvarSlet
 167. Som link fra en anden blog tror jeg. andrea_fjord@hotmail.com

  SvarSlet
 168. Følger din blog :-) Og vil selvfølgelig gerne vinde bogen - har ikke selv købt den (endnu da)

  SvarSlet
 169. Jeg fandt dig via Madbanditten - som så mange andre. :-)
  gdahl@ofir.dk

  SvarSlet
 170. Da jeg sidste sommer begyndte at få øjnene op for LCHF havde jeg brug for inspiration til opskrifter, så jeg spurgte min gode ven Google om hjælp. Din blog dukkede op med rigtig lækre opskrifter og jeg har fulgt med siden :)
  maria.lundsgaard@live.dk

  SvarSlet
 171. Jeg fandt dig via bloglovin, fordi jeg søgte inspiration til LCHF og paleo. Fandt så din blog da jeg søgte efter det, og er virkelig glad for at følge med.

  Mvh. Anne (annelysa@gmail.com)

  SvarSlet
 172. Har læst din blog længe - fandt den i min søgen efter viden om LCHF. Det er dejligt med inspiration, som jeg næsten dagligt henter hos dig :-)
  Hilsen Sus
  suto@handelsskolen.com

  SvarSlet
 173. Jeg havde håbet jeg kunne redigerer i min tidligere kommentar, men dette er desværre ikke tilfældet. Kan jeg få dig til at slette min emailadresse? Jeg ønsker ikke den er let tilgængelig og jeg er allerede begyndt at modtage en del spam. Hvis du ikke kan redigerer i min kommentar må du gerne slette den helt. Jeg kommenterede den 30. jan. 2014 kl. 12.27

  SvarSlet