onsdag den 1. januar 2014

godt nytår | ønsker for 2014


1. januar - i dag er første dag i en 365 siders blank bog (tak, for det citat Jane).
Det er faktisk rart, men også lidt angstfremkaldende, for de sider 'skal' jo fyldes ud. Derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at dele lidt tanker og ønsker for 2014, samt lidt status på mine ønsker for 2013.

Hvad vil jeg så gerne fylde dem ud med?

farvel badevægt
Mit ønske om en mere tonet krop er der stadig, men som I måske også erindrer, så begyndte jeg i slutningen af 2013 at slutte mere og mere fred med tallet på vægten/ min krop. Det er netop den sti, jeg gerne vil fortsætte nedad. Jeg træder stadig på vægten indimellem, men jeg bliver heldigvis mindre og mindre slave af den. Desuden kan jeg sige, at jeg for første gang gennem to-tre måneder har ligget stabilt på vægten. Dog et par kilo over sommerens/ efterårets vægt, men det er måske bare der, jeg skal ligge. I hvert fald så vil jeg bare gerne arbejde imod at det tal er ligegyldigt. Badevægten står ikke fremme og måske jeg bare skulle pille de batterier ud og mærke efter plus konsultere spejlbilledet, som forhåbentlig kommer til at bekræfte min øget indsats med styrketræningen.

mig-tid
Jeg 'skal' altså blive bedre til at trække stikket ud og slappe af - være mindre perfektionistisk og finde Sjuske-Sveske frem. Årets sidste dage bekræftede mig i den grad i, at jeg til tider kører mig selv for hårdt. Selv om den står på nytårsferie til mig, så har jeg alt for meget jeg vil (læs: måske særligt på fridage, hvor dagen bare skal udnyttes). Jeg har dage, hvor pumperne bare køre på højtryk, men heldigvis kan, en gang Visualisering eller dybe vejrtrækninger helt ned i maven, slå koldt vand i blodet. Derfor skal jeg bare meget tage dén tid til at falde ned og finde roen. Vi kan jo alle få travlt og have meget at se til, men at trække stikket ud, når det er allerværst, vil jeg gerne blive Meget bedre til. Jeg håber, jeg en dag kan lære at meditere - første step er dog at tage 'mig-tiden' til at finde ro.

min feminine side
I 2013 ville jeg gerne mere i kjole. Jeg var da også i smuk lang kjole til min venindes bryllup i september 2013, men det var vist også eneste gang. Egentlig er kjole ikke et must, for jeg er bare en bukse-pige og det tøj, jeg føler mig tilpas i giver bare den bedste udstråling. Det er mere, at min feminine side gerne må træde endnu mere frem - lysten til at gøre noget ud af mig selv og købe nyt tøj. Det er blevet bedre med nyt til klædeskabet over efteråret, hvor jeg har sluttet mere og mere fred min krop. Det hænger jo sammen. Sundere følelse i kroppen - giver øget lyst til at udstråle sundhed/ gøre noget ud af sig selv. Jeg tager derfor ønsket om flere og større smil (læs: også til mig selv) fra 2013 med ind i 2014.

oplevelser - rejser
2013 bød på den skønneste rejse med ham den lækre - vores roadtrip til USA i maj. Vi drømmer allerede om en ny tur, så jeg håber også 2014 kommer til at byde på oplevelser ude i verdenen. Det er det ultimative for mig at komme væk fra hverdagen og bare tage dagene som de kommer (læs: apropos mig-tid).

udfordringer
Som mine faste læsere ved, så er jeg tryghedsnarkoman med stort T. Men her på den anden side af en mere eller mindre impulsiv flytning, som i den grad er en trigger for min afhængighed af trygheden - så gør det mig jo godt til sidst. Det er sundt at rykke sig og udfordre sig selv, så det vil jeg gerne gøre mere/ flere gange i 2014. Hvori udfordringerne kommer til at ligge må være uvist i skrivende stund, men jeg har da lidt i tankerne, så jeg håber at kunne dele mere med jer i løbet af året - om ikke andet, når der skal gøres status på 2014 om et års tid ;)

TAK
Til slut mangler jeg blot at sende jer en stor TAK. Tak for, at I læser med herinde. Tak for jeres kommentarer, som jeg læser og stortset besvarer hver og en. TAK fordi I er de mest fantastiske læsere, som gør min blogging til en fornøjelse.

Rigtig glædeligt år 2014.
Godt Nytår!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar