søndag den 27. april 2014

3 år !!! (... og lækker fødelsdagsgiveaway)


 
(billedet er lånt på nettet)


I fredags fyldte bloggen 3 år!

Det er crazy, vildt, dejligt, fantastisk, lækkert. Jeg er stor fan af dette medie eller det er jeg i den grad blevet igennem de sidste 3 år. For jeg kendte knap nok til blogs dengang, selv om jeg altid har bevæget mig meget online, så har jeg ikke fået det der med personlige hjemmesider og blogs ind med modermælken argh... pubertetsøllene. Men hvis jeg selv skal sige det, så er jeg kommet okay efter det takket være JER.

Ingen tvivl om, at jeg blogger for mig selv og virkelig nyder mit frirum her i cyberspace, men uden jer, mine skønne læsere, kan jeg godt tvivle på, om bloggen havde rundet de 3 år.

Med 3 år på bagen vil jeg gerne lidt blog-statistik med jer. 
Det er blevet til:
 • knap 1.000 indlæg
 • over 1 mio sidevisninger
 • 1.346 læsere via Bloglovin (dagens tal)
Jeg siger det igen - det er crazy, vildt, dejligt, fantastisk!

TAK
For at I læser med herinde, lægger kommentarer om løst og fast - og ikke mindst gør brug af bloggens indhold lige der, hvor i er.

_____

giveaway
I anledning af fødselsdagen skulle der næsten være en kage, men i stedet, og som tak, har jeg en lille giveaway i ærmet.
I samarbejde med lowcarbstore.dk har jeg fået lov at udlodde lidt lækkerier til en heldig læser.Alle tre lækre ingredienser, som jeg selv var fået lov at teste i mit LCHF-køkken og nu kan du være heldig at få samme mulighed.


sådan deltager du...
 1. Følg bloggen via Bloglovin.
 2. Læg en kommentar med din opskriftsidé til anvendelse af en eller flere af de tre produkter - meget gerne mejerifri LCHF.
 3. Oplys din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med den heldige (med adresse i DK).

Fristen er søndag d. 4. maj kl. 00.00.

Vinderen offentliggøres mandag her på bloggen og kontaktes direkte via mail.

_____
Giveaway'en i dette indlæg er sponsoreret af lowcarbstore.dk.

30 kommentarer:

 1. Kære sveske,
  tillykke med sidens fødselsdag og det flotte antal følgere. Selv er jeg en af dem ;)

  Hvis jeg fik fingre i din gave, ville jeg klart forsøge mig med nogle boller af en art. Måske nogle burgerboller eller lækre weekendboller m. Chokoladestykker i :)

  Jeg håber jeg vinder

  Vh Stefanie fra www.Stefaniesunivers.blogspot.dk
  Stefaniev@live.dk

  SvarSlet
 2. Nej, tillykke! Hvor er det vildt, som tiden rent faktisk går (:

  Jeg tror, jeg ville lave grød af valnøddemelet. Jeg er ikke tosset med kokos, og mandelgrøden bliver en tand i overkanten af marcipan-smag. Måske hørfrømelet kunne bruges på samme måde? ^^

  Mange solskinshilsner,
  Maria
  (mariaamsinck@hotmail.com)

  SvarSlet
 3. Jeg ville helt sikkert lave bernaisesauce af ghee'en... Til en stor saftig bøf med en sprød grøn salat til. Og så ville jeg bage nogle lækre flutes af hørfrøfiber og valnøddemel. På brødet skulle der selvfølgelig en lækker pølse af en art, og oliventarpanade af sorte oliven. MUMS


  cein@itu.dk

  SvarSlet
 4. Jeg ville klart forsøge mig med et brød af en slags, da det er det, jeg synes er sværest at ramme rigtigt på LCHF mht. konsistens :)
  dittemarie.drehn@gmail.com

  SvarSlet
 5. Tillykke med blog fødselsdagen��

  SvarSlet
 6. Tillykke med bloggen :-)
  Jeg ville helt klart forsøge med med nogle lækre boller af de to typer mel, som så evt. kunne smøres med en lille smule ghee (hvis det da er en mulighed at bruge som erstatning for smør - jeg har aldrig haft fingre i det) ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg ville nok både prøve at lave boller og kage af ingredienserne, samt bruge ghee til stegning af en lækker bøf. Valnøddemazarinkage med pære og lakrids tror jeg kunne blive rigtig lækkert.

  SvarSlet
 8. Tillykke med fødselsdagen Sveske - 3 år er alligevel lang tid...Sikken en udvikling der er sket på bloggen fra start til nu :) God søndag herfra !!

  SvarSlet
 9. Tillykke med dagen. Mine unger savner tit knækbrød og kiks når de kommer hjem fra skole og jeg ville prøve at bage nogen selv af melet - klart bedre alternativ end de købte sukkerholdige produkter :)
  Vh Edith (Edith.kristensen@nop.dk)

  SvarSlet
 10. Tillykke og tak for en fin blog. Skriver selv LCHF-opskrifter, bl.a., og har nogen tid fulgt dine inspirerende opskrifter.

  Du er også velkommen til at kigge forbi - er sikker på, du kan genkende noget, og se muligheder i andet.

  - Laura
  http://auraforlaurak.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 11. Stort tillykke!! :)
  Jeg ville helt klart bruge melet og hørfrøfiber til at lave lækkert knækbrød med masser af kerner og tranebær i <3 Mums.
  Ghee har jeg aldrig brugt før, så det kunne være rigtig spændende at prøve!

  God søndag :)
  Leavinz@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Stort tillykke Sveske! jeg håber at have glæde af dig og dine skønne opskrifter mange år fremadrettet.
  Hvis jeg vandt ville jeg bruge melet til at lave tilfredsstille min craving for french toast :)) Det er noget af det jeg savner allermest ved lchf!

  katwwg@hotmail.com
  kram katrine

  SvarSlet
 13. Følger deg allerede på Bloglovin' :)

  Jeg ville prøvd meg fram med ulik type bakst som brød og kaker, men også grøt, og kanskje frokostblanding også.

  Har utrolig lyst til å vinne!

  SvarSlet
 14. Tillykke med siden :-)
  Lige siden jeg så denne opskrift: http://lowcarb.dk/saftige-valnoeddemuffins/
  har jeg drømt om valnøddebrød/boller så det ville klart være det jeg skulle forsøge mig ud i først - de er mejerifri - Som hjælper vildt godt på min psoriasis :-)
  pernille@holdaheltop.dk
  Hilsen Pernille

  SvarSlet
 15. Tillykke med siden.
  Der skal hel klart bages noget lækkert LCHF-brød.

  Stine
  stineph@mail.dk

  SvarSlet
 16. Hvis jeg vinder, skal jeg uden tvivl bage valnøddeboller. Jeg savner ikke brød og bager meget sjældent brøderstatninger, men en gang i mellem kunne jeg virkelig godt spise en god valnøddebolle med masser af smør!

  marlenetjensenn@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Tillykke med bloggen! :-) Og lækker give-away.
  Jeg ville vove mig ud i en valnødde-æggewrap med lidt kokosmælk - toppet med ruccola, en skinke (serrano/bresola/carpaccio), soltørret / semidried tomat og lidt græskar/pinjekerner.
  Mvh
  loveloweating
  (lkrogh09@student.aau.dk)

  SvarSlet
 18. Tillykke med de 3 år på bloggen som jeg self´ følger. Jeg ville klart lave hollandaise af gheeén :-) til en lækker dampet laks. Melet vil nok ende i et brød af en art, enten microbolle/knækbrød eller lækkert flutes i dette herlige grillvejr.
  Mvh
  Laila

  lailathor@mail.dk

  SvarSlet
 19. Ihhh hvor spændende! Tillykke med de tre år :-)
  Hvis jeg vandt, gad jeg godt lave det her brød: http://www.madbanditten.dk/2011/02/16/valnøddebrød-wauw/
  MUMS det ser godt ud!

  sophie_hewlett@hotmail.co.uk

  SvarSlet
 20. jeg tror der skal hygges i det indiske køkken med ghee.. det er altså "rigtigere" end olie og lurpak smør. Og så skal der bages :-) Uh hvor vil jeg gerne vinde :-) asidor@gmail.com

  SvarSlet
 21. Tillykke med bloggen! :)
  Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle der bages noget lækkert LCHF valnødde-brød/bolle-værk. Ghee har jeg aldrig prøvet at bruge i køkkenet, så det ville da være sjovt at prøve noget nyt!
  kh. Pennie
  http://pennnylane.blogspot.dk/

  SvarSlet
 22. Tillykke med blog-fødselsdagen! :D
  Jeg ville forsøge mig ud i nogle lagkagebunde bagt på valnøddemelet, i sidste ende lagt sammen med kokos skum og sommersøde jordbær!
  villadsen90@hotmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg ville bage et lækkert valnøddebrød. Holder meget af smagen af valnødde"brød"
  heidiholmlarsen(a)Hotmail.com

  SvarSlet
 24. Hey!
  Jeg ville bare lige ønske dig tillykke - det er sgu da for sejt! :D
  KH. Katrine

  SvarSlet
 25. Kæmpe tillykke! Deltager, har dog ikke lige nogen opskrift liggende :-)
  mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 26. Tillykke med de tre år, Sveske! Jeg havde helt overset denne konkurrence. Men et glas ghee ville være mere end velkomment herhjemme pt :-)
  Jeg tænker naturligvis med det samme på en lækker, hjemmerørt bearnaise lavet på ghee - den perfekte mejerfri lchf løsning ;-)
  Vikkitraeger@gmail.com

  SvarSlet
 27. Stinna Guldmann4. maj 2014 kl. 20.33

  Jeg ville eksperimentere med nogle chokoladeboller :-) stinna @ stinna.dk

  SvarSlet
 28. Jeg ville forsøge mig med en sommer-bærtærte, hvor alle tre ting kan benyttes i bunden sammen med noget æg og kokosmælk, måske lidt dadler til at søde med. Bunden skal helst blive lidt sprød så der kunne med fordel kommes lidt grofthakkede nødder i. Og så en creme ala noget hjemmelavet creme lavet af noget skyr, vanilje og bær der blev blendet.. og selvfølgelig pyntet med en masse dejlige friske bær og 85% chokolade.. Muuuums !

  SvarSlet
 29. Jeg når det lige :-)
  TILLYKKE MED BLOG-FØDSELSDAGEN ♥ ! Sikke nogle lækre sager. Jeg tænker at valnøddemelet måske kan bruges til nogle muffins m. mørk chokolade... uhm!
  KH Anne

  SvarSlet
 30. Som ny LCHFer ville jeg forsøge at skifte mandelmelet i mikrobollerne ud med valnøddemel og eksperimentere med hørfrøfibre i stedet for loppefrøskaller. Godt med græskarkerne, et nip salt og et stort friskt økoæg.
  Og tillykke med bloggen fra
  Signe@riedel-net.dk

  SvarSlet