tirsdag den 1. april 2014

min træning uge 13.2014

mandag: 3 min. opvamning på cykel (level 10). 75 min. triceps/ baglår. 10 min. cardio på cykel (level 10-12)

tirsdag: 6 min. opvarmning på cykel (level 10). 90 min. forlår/ biceps

onsdag: 4 min. opvamning på cykel (level 10). 80 min. bryst/ skulder/ mave

torsdag: hviledag

fredag: 80 min. ryg/ bagskulder/ mave

lørdag: 70 min triceps/ baglår/ læg

søndag: 5 min. opvarmning på Stairmaster (level 8). 90 min. forlår/ biceps

Endnu en aktiv uge over and out. Der kom ret mange styrkesessioner ind i ugen, der nu er gået. Seks dage med styrketræning er måske lige i overkanten for mig. Det er virkelig en kabale at få logistikken til at gå op i det lille hjem. Fire træningspas ville passe mig godt, men når tiden på eventuelle hviledage bare forsvinder med transport, så er det 'nemmere' at hoppe med i centret og være aktiv. Some day... (læs: får vi forhåbentlig en bil mere...) Det er nu også hyggeligt med kæresten som makker, selv om jeg faktisk har lidt svært ved at finde motivationen pt. Resultaterne af min indsats udebliver lidt eller er pakket for godt ind i spækket ;) Striks LCHF er nok kommet for at blive på den lange bane, selv om de seneste uger endnu ikke har bedret buksesituationen.
Ugens yogasession måtte jeg aflyse, da der var booket foredrag med skønne madbanditten.dk i min kalender. Derfor glæder jeg mig også denne uges yoga. Jeg er endnu ikke kommet i gang med lidt yoga hjemme, men der er lige det der med tiden.
Beklager, denne uges demotivation, men sådan er det bare indimellem. Der er bare dage, hvor jeg ikke ligefrem flyver til træning, men heldigvis er jeg ofte flyvende, når jeg går derfra.

God træning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar