mandag den 20. januar 2014

min træning uge 3.2014

mandag: 65 min. triceps/ baglår. 20 min. cardio på Stairmaster (level 9 - 102 etager).

tirsdag: hviledag

onsdag: 40 min. ben - forside.

torsdag: 40 min. bryst/ skulder/ biceps i superset + mave. 20 min. cardio på Stairmaster (level 8 - 94 etager).

fredag: hviledag

lørdag: 80 min. triceps/ baglår. 20 min. cardio på Stairmaster (level 9 - 102 etager).

søndag: 5 min. opvarmning på Stairmaster. 90 min ben - forside/ biceps.

Hmm... her ville jeg ønske, jeg kunne meddele at overskuddet i hverdagen er vendt tilbage. Det har dog ikke været tilfældet i den forgangne uge. Måske det ikke kun er hverdagen men også mørket, som spiller ind. I hvert fald, så har jeg været slået lidt ud af hverdagen. Det sætter også sine spor på min træning, men det er ikke noget, som stopper mig, for det er som I ved også min energiopladning.
Tirsdag havde jeg hviledag, da jeg gerne ville give kroppen ro efter behandling af min 'stramme' skulder/ nakke. Onsdag var energien der bare ikke, så efter en  halv træning med kæresten blev det ikke til mere. Trods sen sengetid fredag aften, som godt kan f***ke søvnrytmen lidt op for et udpræget A-menneske som mig, så har weekenden budt på to gode træninger i selskab med ham den lækre.
Den opmærksomme læser vil dog bemærke, at jeg igen har fået lidt cardio ind i programmet - det var simpelthen blevet for savnet. Det var derfor også alt for fedt at få rigtig sved på panden på Stairmasteren. Jeg ved dog med mig selv, at jeg skal holde igen, for ikke at falde i den rille, hvor kroppen stresses af cardio-træningen. Derfor er min limit pt en time om ugen, som i denne uge blev fordelt på 3x 20 min.
Nu er det mandag igen og ny træningsuge skydes i gang.

God træning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar