torsdag den 11. september 2014

giveaway: 'Funktionel træning' af Thomas Rode m.fl.


På bloggens statistik over mest besøgte indlæg topper min anmeldelse af Thomas Rode & co.'s 'Funktionel træning' for den seneste måned. Der kan jo ligge mange bevæggrunde bag dette faktum; I kan godt lide hr. Rode, I vil gerne læse mere om træning, jeres indre træningsnørd vækkes...

I hvert fald vil jeg meget gerne 'dele' bogen med jer. I samarbejde med Politikens Forlag udlodder jeg derfor to eksemplarer af 'Funktionel træning'. Dermed kan to af jer få fingrene i jeres helt eget eksemplar af bogen.

Min fornemmelse er, at det kvindelige publikum er størst herinde - men bogen er en oplagt gave til den aktive mand eller sofakartoflen, som skal have et los i røven af selveste hr. Rode.

Du kan læse min anmeldelse af bogen lige her.


Der er mulighed for at deltage både her på bloggen samt på #instagram. Deltager den begge steder får du to lodder i puljen.

A. Deltagelse på bloggen sådan!
Læg en kommentar nedenfor, hvor du fortæller:
1) hvorfor du skal vinde bogen eller hvem der evt. skal have den i gave?
2) hvilken betydning har træning/ fysisk aktivitet for dig?
3) din mailadresse, så jeg kan få fat i vinderen*

og/ eller

B. Deltagelse på instagram sådan!
1) følg min profil på #instagram @frksveske
2) repost mit opslag angående denne giveaway og tagge det med #frksveskegiveaway @frksveske

*HUSK HUSK HUSK
at oplyse din mailadresse, da dit lod ellers ikke er gyldigt i lodtrækningen.


Vinderne trækkes torsdag d. 18. september 2014 kl. 00.00
- og offentliggøres her på bloggen fredag d. 19. september 2014.


'Træning, der gør dig i stand til at bruge din krop optimalt.'

'Funktionel træning er løsningen!'
(citat: bagsiden)tak!
til Politikens Forlag, som sponsorer to bøger til denne giveaway.

29 kommentarer:

 1. Jeg vil give bogen til min kæreste - han kunne godt trænge til et los bagi. :)
  Jeg er selv begyndt på Balder uden buler, og det har givet mig lyst til trænin. Så nu glæder jeg mig rent faktisk til træning, hvilket ikke er sket før. Så træning er lig med bonus på lykkekontoen =)

  SvarSlet
 2. Jeg vil beholde bogen selv! Dog kender jeg et par stykker, der vil have godt af at blive sat på funktionelt arbejde, så de skal udsættes for lidt af bogens indhold, tænker jeg. Jeg har altid elsket at træne, det fylder en kæmpe del af mit liv. I år tog jeg skridtet videre, så jeg nu også underviser i et fitnesscenter. Det er vildt givende at observere, når folk rykker sig på mine timer! Bedste følelse i verden!

  anna-maria-1995@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg ville give bogen til min kæreste, som i forvejen er meget aktiv og helt sikkert ville have meget glæde af den og så ville jeg selvfølgelig også selv kigge i den :) Jeg er selv glad for at træne, jeg får en masse energi af det og føler det styrker mig både fysisk og psykisk.. dittemus_88@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg vil læse bogen selv for ny inspiration ... Og så ville jeg tvangsindlægge min mand til at læse den bagefter - han trænger til et kærligt spark bagi ;)
  Motion er vigtigt for mig, da det hjælper med at holde stressen på afstand - og så er det da fedt, at begynde at få pæne arme, skuldre og at få hævet nummi lidt ;)
  Vh. Edith (Edith.kristensen@nop.dk)

  SvarSlet
 5. 1) jeg vil rigtig gerne vinde bogen fordi min kæreste har så svært ved at holde sig selv fast i en træningsrytme. Han har gode intentioner, men holder kun i 1-2 uger, går så i stå og holder så en lang pause hvorefter han endnu engang forsøger i 1-2 uger. Og det mønster har jeg set på i mange år nu. Han har vist brug for et mandespark :-)
  2) Motion har altid været en vigtigt del at mit liv- Jeg har i mange år gået til elite-gymnastik, og dermed har træning for mig mere ligget i (udover kondition naturligvis) at styrketræne med egen kropsvægt, armbøjninger osv. og ikke rigtig i fitnesscentrene som alle mine veninder.Men sådan nyder jeg det :)
  3) fido1212@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Hvis jeg er heldig og vinder, skal min mand have bogen. Han vil gerne i god form igen, men kan ikke rigtig komme igang. Jeg tror lidt mandlig inspiration kan hjælpe ham i gang - og så vil jeg da også rigtig gerne lure i den.
  Man får det jo super både indeni og udenpå af at dyrke motion, det ved han også godt, han skal bare lige skubbes igang:-)
  lotte0810@gmail.com

  SvarSlet
 7. Arhj vinder aldrig noget så prøver lige lykken nu :)
  Hvis jeg vinder bogen skal min kæreste og jeg deles om den. Han elsker at træne men gør det desværre kun i perioder :( Tænker at han ville blive vild med denne bog.
  Træning er vist bare en rigtig stor del af mit liv og har været det i mange år. Det er en stor del af mit velvære og jeg holder aldrig op. Stor fan af effektive intervaller og fuktionel træning - back to basics.
  Hvis jeg vinder er min mail adresse Louiee@ofir.dk

  SvarSlet
 8. Hvis jeg er heldig vil jeg selv kigge i den, derefter se om min mand er interreseret. Og hvis han ikke er, tror jeg den bliver en gave til min svoger.
  Træning har fyldt meget i mit liv tidligere, men sygdom efter et flåtbid, har betydet at det nærmere er genoptræning der fylder, samt en prioritering af hvad kræfterne skal bruges til. Funktionel træning er jo super og kan det gøres i aktiviteter der giver mening samtidig er det dobbelt win win. ama@grafvika.dk

  SvarSlet
 9. Hejsa
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde bogen, da jeg i så fald vil give den til min dejlige kæreste! Hun elsker funktionel træning og jeg er sikker på, at hun vil blive enormt glad for den... og så vil jeg til og med også få et plus i hendes bog hehe :)

  troels_nielsen33@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg vil helt klart give bogen til min papfar, som godt kunne trænge til at blive hjulpet lidt på vejen angående et vægttab. Men det er jo ikke så rart, at være den "lille sure", som skælder og smælder om hans vægt, så derfor kunne han jo godt bruge denne bog til ligesom at komme i gang ;-) Og så ville jeg da heller ikke afholde mig fra at finde lidt inspiration i den :-D


  Jeg er "meget" fysisk aktiv selv, (definer selv meget), men jeg kan rigtig godt lide at løbe og det bliver da også til 3-4 gange i ugen, sammen med noget styrketræning, så man kan holde kroppen oprejst under løb ;-)

  majaschlunsen@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg kunne enormt godt tænke mig at vinde bogen, så jeg kan forære den til min dejlige kæreste. Han elsker vores CrossGym hold som vi er på 2 gange om ugen, men mangler inspiration til hvordan han skal træne på egen hånd om lørdagen for at holde momentum i træningen. At give ham en bog vil ha' den fordel, at jeg kan snuse med i bogen for selv at blive inspireret, og for at kunne hjælpe og støtte ham mest muligt. (fedaniaATgmailDOTcom)

  SvarSlet
 12. Jeg vil bruge bogen. Jeg er i gang med at ændre min livsstil - til det sundere og det stærkere. Og jeg ELSKER inspiration i bogform..

  SvarSlet
 13. Jeg vil give den til min datter, da hun har en skade og ikke kan træne så meget. Hun dyrker på højt niveau, hvor jeg selv motionere ved at gå og cykle meget. Det er uundværligt for min velvære.
  Lis - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 14. Min kæreste og jeg har købt de bøger, Thomas og senest Thilde har skrevet om stenalderkost. Det er nogle vildt flotte, lækre og inspirerende bøger. Vi lever ikke efter striks stenalderkost/paleo/low carb, men anvender det meget i hverdagen. Vi er også begge glade for at træne og træner både løb, roning, svøm, let styrke og yoga. Under den seneste ferie fik vi taget lidt hul på udendørs styrke sammen med bl.a. trappeløb mv. Det vil vi gerne fortsætte med, så vi kan træne sammen hjemme eller udendørs. Bogen vil derfor være fuldstændig perfekt, og jeg vil selvfølgelig glæde min kæreste med den. Hilsen Liv (livuggerhoej@hotmail.com)

  SvarSlet
 15. Kunne godt tænke mig bogen da jeg er ALT for slap! Den skulle helt klart næsten stå på "udstilling", så "alle" kan se den - og derfor også være med til at pushe mig. Det ville da også være en flot fødselsdagsgave da jeg fylder år d. 22;) trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg er netop ved at få startet min krop op efter en graviditet som desværre de sidste måneder krævede total ro, så nu efter at lille manden er blevet 5 mdr. og det er blevet tid til mor tid igen er det MERE end tiltrængt at få SPARKET min krop rigtig i gang igen.
  Jeg har tidlige løbet, vægttrænet og lavet yoga og jeg ved hvilket overskud træning giver i hverdagen såå... nu er det på tide at skaffe en super mor til min skønne lille søn, så jeg krydser alt hvad jeg kan ;)
  MVH
  pbrohus@yahoo.com

  SvarSlet
 17. Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen, så jeg kan få lidt inspiration til træningen! Pt. er jeg inde i en svær periode psykisk, og har taget 3 kg på, og jeg ved, at jeg skal igang med træning - for alvor igen - fordi jeg både skal tabe mig, men også fordi jeg ved, det hjælper mig utrolig meget psykisk :-) Jeg kan ikke undvære min træning.
  Camilla Mille Torp
  milletorp@gmail.com

  // WWW.ARTBYMT.DK

  SvarSlet
 18. Hvis jeg vinder bogen vil jeg pakke den fint ind og give den til min bedste ven som en "bare fordi du er dig" gave :). Han har hele sit liv haft problemer med vægten, men er virkelig interesseret i at være aktiv - så tror denne bog ville være god til motivation til ham :). Og så elsker jeg bare at give gaver.

  Jeg er meget overvægtig, og siden jeg begyndte at træne har jeg kunne mærke en markant ændring på mig. Når jeg har været inde i en fast rutine med at komme til træning, kan jeg mærke at jeg er mere vågen og frisk - som jeg ikke rigtig har prøvet før.
  Det er blevet en god måde at få aggressioner ud på, og ja. Det har stor betydning for mig.

  Mvh
  Pia Lyng M. // www.PiaLyng.wordpress.com
  PiaLyng@live.dk

  SvarSlet
 19. Bogen skal ingen steder - blot være her i huset så mine teenage drenge kan lure i den. De er ved at interessere sig for sundere livsstil. Min kæreste som desværre bor langt væk skal ikke have bogen. Han er vist jaloux på kroppen på forsiden så han vil nok ikk tage imod bogen. Men den skal hænge på min tallerken hylde i køkkenet så kan han smug læse i den når han er her ��. Jeg selv dyrker fitness og forsøger at præge mine drenge til en sund livsstil.
  Hilsen Marianne Juhl
  Mariannejuhl@icloud.com

  SvarSlet
 20. jeg har en lillebror der dyrker sin krop rigtig meget og lever og ånder for bodybuilding jeg ville rigtig gerne glæde ham med denne bog er sikker på den ville være til stor inspiration:-)
  mvh Jenny C
  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg er ved at komme ud af en længere spiseforstyrrelse, og brænder nu for at komme igang med at bruge min krop og styrke den. Denne bog kan klart være en begyndelse og stor inspirationskilde :-)
  stine_krigslund@hotmail.com
  Krydser fingre :-)

  SvarSlet
 22. Jeg er ved at komme mig over snart 8 år med anoreksi. Ville gerne tage på og opbygge min krop med stører muskler. Den bog skal hjælpe mig med at nå mit mål og for den drømme krop. Jcm2709@gmail.com

  SvarSlet
 23. Fed konkurrence! Jeg ville bruge bogen til at finde ny motivation til mig selv, da jeg er ved at blive lidt træt af min (måske lidt for ensformige) træning, og da jeg er fan af funktionel træning. Træning betyder nemlig rigtig meget for mig, da det gør mig så glad og giver mig mig meget mere overskud og energi. Jeg er lige begyndt at løbetræne igen efter en længere pause grundet en skade, og det er simpelthen fantastisk - men kunne godt få lidt mere fokus på min styrketræning :-) cille13@yahoo.dk

  SvarSlet
 24. Den vil jeg virkelig gerne vinde!! Jeg underviser selv i Funktionel træning 2 gange om ugen - og det her ville være verdens bedste inspiration :-) Krydser fingre!!

  SvarSlet
 25. Den vil jeg rigtig gerne vinde - jeg kan godt lide Thomas og Thildes tilgang til kost og træning, selvom det af og til kan blive lidt for meget.

  Jeg træner crossfit i center og nyder det - men har svært ved at motivere mig selv til supplerende øvelser derhjemme når familiens planer ikke gør, at jeg kan komme afsted tre gange om ugen eller vi er på ferie.

  Tak for en god blog, der kommer rundt omkring, og får lov til at følge dig i din udvikling fra træningsnarkoman til mere blød bruger med Anna B.

  Anja anjasyb(at)gmail(dot)com

  SvarSlet
 26. Jeg vil gerne vinde bogen til min mand, som er lidt ny i træningsverdenen. Han har trænet et halt år i fitnesscenter og vil nyde at få udvidet sin horisont for, hvad træning (også) kan være. Jeg er selv lige startet på Skyhøj Forbrænding efter at være brændt tør for luft efter sygdom & flere år med fitness.
  swp.bodilpedersen(a)gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg vil smadder gerne vinde den bog - den ser spændende ud!
  Jeg skal selv i gang med at træne efter en diskusprolaps og vil gerne dele bogens træning med min mand og mine sønner.
  Jeg følger LCHF-principperne i min kost, så også her trænger jeg til ny inspiration.
  ettena@hotmail.dk

  SvarSlet
 28. Jeg vil selv beholde bogen. Primært så jeg kan savle over Rode (come on girls, lad os bare være ærlige her), men også for at finde inspiration til træning. Jeg er superglad for crossfit, men min ryg er desværre ikke helt enig. Måske bogen kan hjælpe på teknik og deslige, så både ryg og krop bliver glade?

  SvarSlet
 29. Jeg kunne rigtig godt tænke mig bogen til min kæreste, som har fødselsdag om tre uger. Træning fylder rigtig meget i vores begges liv - som et frirum i en travl hverdag.
  annegrinderslev49@yahoo.dk

  SvarSlet