tirsdag den 2. september 2014

min træning uge 35 | deload

mandag: hviledag

tirsdag: øvelser uge 1, dag 2 (2 runder, morgen)

onsdag: øvelser uge 2, dag 2 (2 runder, eftermiddag)

torsdag: hviledag

fredag: øvelser uge 1, dag 5 (2 runder, eftermiddag) + 5x5 swings (12 kg)

lørdag: øvelser uge 2, dag 5 (1 3/4 runde, morgen)

sønsdag: 40 min. gåtur, moderat tempo (morgen) + 10 min. morgen-meditation/ yogaøvelser

En uge med fødelsdag (=kagespisning), rekalibreringsøvelser og lystbetonet kost er gået. Jeg har nydt det. Det er jo ingen sag at fylde år, når der følger kagespisning og et gensyn med mejeriprodukterne med eller noget... I hvert fald har der ikke manglet kage eller brød eller dessert eller ost i den forgangne uge - både LCHF bagværk, croissant(er) og diverse afskygninger af ost har været rigt repræsenteret. Det er lykkedes mig at nyde 'kage' med god samvittighed. Ved eftertanke kan jeg dog ikke sige mig helt fri for konsekvenser, men de er i det små (læs: øget sult = mere snacking, langsommere fordøjelse) målt op imod ædeflip og sukkerorgier. Jeg røg heller ikke i slikket, da kæresten skulle have sin store slikskål i lørdags. Jeg vidste der ventede en aften med lækkerier hos Madindustrien.
Mælkeprodukterne påvirker altså (desværre!) min hud, om jeg vil det eller ej - der er kommet små urenheder i ansigtet og jeg har i det hele taget en mindre 'ren' følelse i kroppen, når jeg inviterer mejeriprodukterne ind i varmen. Dem skruer jeg derfor igen ned for, for at få den 'rene' fornemmelse tilbage.
Det føles rigtig rart, at kroppen selv beder og den grønne kost og mere protein. Ud over kagespisningen har min uge været ret lowcarb. Jeg er ikke god til at køre mine carbs i et fast system, når træningen bliver roligere - måske kroppen blot fortæller mig, at de ikke er behov for at fylde depoterne(?).

Jeg har nydt ugens rolige træning med øvelserne fra de første par uger i Skyhøj forbrænding. Det er dejligt at mærke, hvordan de giver et pustrum og der kommer ro på kroppen.
Det er nu lidt som med kosten, jeg glæder mig til at komme i gang med øget intensitet i træningen igen. Det bliver endnu et af programmerne fra Skyhøj forbrænding, som jeg har kastet mig over i denne uge.

Restitutionen har i denne uge været lidt indlagt i træningen, da vejrtrækningsøvelserne er en del af øvelserne fra uge 1 og 2. Derudover bruger jeg stadig flittigt min BrainWave-app - særligt ved sengetid.

God træning!

2 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt at læse... Jeg synes næsten jeg kan mærke den ro du har fået i kroppen gennem dine indlæg. Synes du gør dig gode erfaringer undervejs - på vej mod det der gør dig godt.
  God weekend herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det er jeg så glad for at høre, Louise.
   Det kan jo være svært selv at mærke processen, men jeg føler virkelig, der er kommet mere ro, større accept og mere glæde ind i mit liv. Det føles rigtig godt.
   KH
   - frk. sveske

   Slet