søndag den 31. august 2014

anmeldelse: madindustrien i Vejle


I aftes besøgte kæresten og jeg et helt nyt spisested i Vejle, nemlig Madindustrien. Restauranten er åbnet på Dæmningen 42 (Remouladens gamle lokaler)
Lokalernes indretning er rå og ukompliceret. Hyggelig og indbydende. Ingen dug på bordene. En blanding af stole/ borde og højryggede båse i sort 'læder'.

Madkonceptet er bygget op som menuer af 2, 3 eller 4 retter, som du helt selv sammensætter. Priserne er meget rimelige; 2 retter - 175 kr., 3 retter - 200 kr. og 4 retter - 250 kr.
Maden er lavet af gode lokale råvarer og klassisk nordisk inspireret. Menukortet bød på 5-6 forretter og hovedretter samt 3 søde desserter og ost. 

Kæresten og jeg bestilte hver 3 retter.

Kærestens menu: 

forret
laks

hovedret
burger
bøf af oksebov - ost - rødløg - tomat - mayo

dessert
mazarin
hvid chokolade - lime - crunch

Min menu:

forret
skinke
skinke - græskar - ost - rucola

hovedret
burger (uden bolle)
bøf af oksebov - ost - rødløg - tomat - mayo

dessert
trifli
bær - fløde - rugbrød - nødder

Maden var rigtig lækker og fuld af smag. Indeholdt desuden helt nye smagskombinationer. Jeg faldt især for sammensætningen af smage i min forret; salt skinke og ost, sød græskar og bitter rucola. Burgeren klarede sig rigtig godt uden bolle - det kunne smages bøffen var af god kvalitet. Eneste lille minus; hakket kød må godt være gennemstegt til mine smagsløg. Og chips som tilbehør er ikke lowcarb. De var gode og vil man gerne have fritter eller måske en grøn salat, kan det tilkøbes for et mindre beløb. Jeg valgte desserten på anbefaling; den mest syrlige. Jovist, den var syrlig, men samtidig meget sød til mine sukkersarte smagsløg. Mere fløde kunne have afbalanceret det søde punktum og mindsket fornemmelsen af at spise ren syltetøj direkte af glasset ;)
Kæresten var også begejstret for sin menu. Lakse-forretten var en stor portion, så han måtte levne (wtf?!). Burgeren lige i øjet; saftig og snasket. Og efter en sød og tung mazarin med limefromage og karamelcrunch var han mæt og veltilfreds.

Vi fik særdeles god betjening hele vejen rundt. God service (punktum). Tjenerne var opmærksomme og nysgerrige efter at høre vores oplevelse af maden og 'deres' nye sted. De fik mange roser.
Stedets koncept har været savnet af os i byen . En rigtig hyggelig restaurant med menu-koncept til en god pris. Det er ikke sidste gang, vi besøger Madindustrien for at få 'et ærligt måltid'.

Madindustrien
Dæmningen 42
7100 Vejle

Bon Appetit!


OBS!
Denne anmeldelse er ikke lavet på opfordring eller mod betaling, men er 100 % et udtryk for min holdning.

4 kommentarer:

 1. Måske vi tjekker deres menu-kort ud næste gang vi er i byen..
  Der går nok lidt tid, for vi har lige været der 'en del' arbejdsmæssigt.... Hvor den græske nede på gågaden var et hit hos manden (ikke LC men ok synes jeg).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annika,
   Ja, gør det.
   Den græske må jeg/ vi da have afprøvet - forestiller mig lige store stykker ægte feta og masser af tzatziki. Uhm... Tak for tippet!
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Fedt at få en madanmeldelse fra Vejle. Tak for tippet!

  SvarSlet