onsdag den 27. august 2014

fødselsdagsglimt

Fødselsdagen hos mig stod i madens tegn - så er du advaret, inden nedenstående billedestorm.

Kæresten inviterede på Råbar i Århus til frokost. Vi fik begge brunch og fennikeljuice. Det er langt fra vores første besøg og vi synes godt nok, deres brunch-servering er skrumpet. Det var stadig superlækker mad og juicen var i den grad et hit - men fennikel & jeg går også ret godt i spænd for tiden (fennikelfræs host... host).


Sommervejret indbød efterfølgende til en gåtur i Århus gågade.

Da dagen skulle være startet med kaffe & croissant, men croissanten udeblev fra morgenstunden, så der blev i stedet købt en stor og lækker sprød croissant med hjem fra Briancon i Århus. Havde læst god anbefaling af netop det bageri.
Dermed blev det tid til at lægge 'Days Since'-app'en på hylden (læs: en smule grænseoverskridende). Den er slettet fra min iPhone og jeg håber, det kan være starten på et mere afslappet forhold til sukker. 437 dage uden blev det til. En alkoholiker stopper vist aldrig med at tælle - men for mig skal fravalget ikke længere være for fravalgets skyld, men fordi jeg trives bedst uden ;) 


Det var én lækker croissant, som lå tungt i maven ;) Perfekt fødselsdagskage!

Rund fødselsdag er selvfølgelig også indbringende på gavefronten. Se bare ;)


Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med Mason Pearson-børsten, der lige er dukket op i dag - posten skulle lige frem. Så skal der vinkes farvel til shampoo, balsam & styling. 
Og har du tips til, hvad jeg bare MÅ lave med bamix'en, så læg gerne en kommentar nedenfor. Bliver dejligt med en afløser til min Braun, hvor jeg ikke skal være så nervøs for at brænde motoren af.
Vasen fra Kähler vil sprede solstriber hver dag fremover. Jeg elsker den - har været et stort ønske længe. Der bliver nok investeret i endnu en Omaggio-vase til at gøre den selskab, når nu kollegerne bød ind med den perfekt madblogger-gave; gavekort til Kop & Kande.

Det er nu ret skønt at fylde 30 ;)

Til slut en tak for alle jeres hilsner både her på bloggen og på #instagram @frksveske. Dejligt med så mange søde følgere.

Tak.

7 kommentarer:

 1. Kæmpe tillykke med din croissant! Også fødselsdagen, men på en måde har jeg på fornemmelsen at croissanten var større! Godt gået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille,
   Mange tak - der er i hvert fald rigtig god symbolværdi i den croissant :) Den blev nydt til fulde - og det er ikke den sidste!
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Wow hårbørsten er kommet :) Tillykke med den og god fornøjelse <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise,
   Den blev straks taget i brug, så i dagen i dag er startet med skyllet hår og ingen styling...
   Jeg glæder mig til at følge forandringen.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
  2. Me too !!! Håber du får samme glæde ved den som jeg har - men mon ikke ?? Den er perfekt til krøllet hår :)

   Slet
 3. Hej! Kan vi ikke få en update på hvordan det gik med hårbørsten og ingen produkter? Jeg er mega nysgerrig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har jeg da slet ikke fået fulgt op på.
   Den korte version er, at jeg forsøgte at slippe helt for hårvask med shampoo, men det var mit hår ikke med på - det blev meget fedtet. Så efter 3-4 måneder uden shampoo gik jeg over til hårvask hver 14 dag, cirka. Det fungerer rigtig godt. For at få krøllerne frem skyller jeg blot håret i spidserne og altså ikke fra hovedbunden, så hovedbundsfedtet trækkes ud i hårlængderne - giver det mening?
   KH
   - frk. sveske

   Slet