tirsdag den 31. januar 2012

luxury bkfst


Til morgen var der forkælelse på menuen hos mig. Bananklatterne var en succes i weekenden, så der blev lige lavet en ½ portion i aftens, som så stod og ventede i køleskabet til morgen. Jeg lavede en 'lagkage' med et lag crunchy peanutbutter, et lag choko-nøddecreme og en klat skyr, bombær og granatæblekerner på toppen. Severet med en god kop grøn the. Dejlig start på en solskinsdag - den sidste dag i januar.
God tirsdag derude!

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker, når mad er smuk. Jeg er sikker på, at det gør en forskel for sundhedsværdien. I hvert fald en rar tanke :-)

  SvarSlet
 2. Hej Jane,

  Jeg er helt enig, mener også at en fryd for øjet skulle sætte gang i produktionen af fordøjelses enzymner allerede inden man får maden i munden.
  Jeg har i en lang periode taget min morgenmad med på arbejde og ja, så bliver den jo indtaget foran skærmen - da det ikke er mindfulness. Derfor forsøger jeg i øjeblikket at komme op og have tid til at nyde maden hjemme. Jeg er A-mennesker, men det er ikke så nemt at komme ud af fjerene kl. 5.30 lige for tiden, nok mørket der bærer en del af skylden for det(møder kl. 7.00).
  Du må virkelig nyde lyset i Thailand for mig også. Jeg er død-misundelig!

  KH
  - frk. sveske

  SvarSlet
 3. Wow, det ser lækkert ud! Fin blog du har her, det ser ud til at vi har nogle af de samme tanker om mad. Du er også meget velkommen til at kigge forbi mig - jeg melder mig som fast læser her, i hvert fald :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva,
   Velkommen på bloggen. Dejligt, du vil læse med herinde, jeg vil helt sikkert også se nærmere på din blog.
   - frk. sveske

   Slet