onsdag den 21. september 2011

varm speltkernesalat


Jeg fik kæresten hjem igen i går - SKØNT! Det giver lidt mere lyst til at gå i køkkenet, når jeg ikke kun skal lave mad til mig selv. Da jeg spurgte, om der var noget han kunne tænke síg, fik jeg svaret kød. Han vil jo gerne have noget at vokse af og det er vist begrænset med de gode naturlige proteiner på arbejdet, så i aftes fik vi krydret kyllingebryster med denne lækre lune speltkernesalat til.

varm speltkernesalat
(2-3 pers.)

1½ dl speltkerner
2-3 tsk. pesto
1/3 bt. broccoli
10 cherryblommetomater
4-5 mini snackpebre (jeg havde købt små orange i Netto)
6-8 semidried cherrytomater
lille håndfuld feta
lille håndfuld mandler (evt. ristede)

fremgangsmåde:
1) Kog speltkernerne efter anvisningen på pakken.
2) Rør pestoen i de varme kerner.
3) Rist grøntsagerne kort på panden - sprødheden skal bevares, så kun til broccolien har fået farve.
4) Bland speltkernerne i grøntsagerne på panden.
5) Hæld salaten i et fad og drys med feta og hakkede mandler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar