tirsdag den 6. september 2011

aalborg + københavn august 2011

Den første uges tid af vores ferie var vi nordpå og derefter østpå. Det blev i alt til 7 overnatninger på 6 forskellige hoteller, som jeg her vil knytte et par ord til, da vi havde nogle ret blandede fornøjelser.

FIRST HOTEL Aalborg (Pris: 1.046,-)

Hotellet har en indbydende reception og venligt personale.

Dobbeltværelset virkede en smule snusket med beskidt spejl (som var stort på væggen over for sengen) og badeværelset trak virkelig ned og trængte til en opgradering.
Badeforhæng fungerer bare slet heller ikke på hotelværelser, da man da ikke giver have de tidligere gæster klistret op ad kroppen :-(
Vi savnede desuden en minibar (til madpakke og egen medbragt drikkelse)
Værelsets plus var klart sengen, som var rigtig god og vi fik en god nats søvn.

Hotellet havde fitnessrum i kælderen, men det var ikke særlig indbydende og lugtede slemt indelukket og af kælder, så vi benyttede i stedet et Fitness World lige over for hotellet.

Prisen var desuden incl. morgenbuffet, som vi ikke havde nogle fingre at sætte på. Der var lidt af det hele og vi blev mætte.

Samlet vurdering: 3 ud af 5 stjerner


Helnan Phoenix Hotel Aalborg (Pris: 975,-)

Hotel er meget gammeldags i stil og indretning. Trænger til en generel opgradering hele vejen rundt, men der var minibar på værelset.

Vi ankom sent og den søde receptionist var heldigvis til at snakke med - mener hun lagde ud på en pris, som hed 1.195,- og vi fik værelset for 975,-

Vi havde en kort omgang morgen-styrketræning i fitnessrummet, som ligeledes var meget slidt og gammelt.

Prisen var igen incl. morgenbuffet, som var fin, men ikke noget særligt.

Jeg fik desværre ikke taget nogle ordentlige billeder her, men besøg hotellets hjemmeside her.

Samlet vurdering: 2 ud af 5 stjerner


Omena Hotel København (Pris: 699,- / 799,-)

Omena Hotel er et nyt hotelkoncept i København, hvor der ikke er noget personale og værelserne bookes online her hjemmefra eller på en skærm ved indgangen. Du modtager så en bekræftelse og kode pr. sms/ e-mail kl. 12, som vil være gyldig fra kl. 16, hvor værelset er dit. Kodens gyldighed løber så ud igen dagen efter kl. 12, som er din seneste check ud-tid. Det er ret specielt, men fungerede fint. Der var mulighed for morgenmad, men vi valgte selv at finde noget, hvilket der er masser af muligheder for i området.

Vi havde to nætter på hotellet på to forskellige værelser, da vi ikke bookede dem samtidig. Første værelse var ret småt, men der var fin plads for en enkelt nat. Værelset på anden nat var noget større og lå højere oppe.
Generelt kunne rengøringen være bedre - specielt på badeværelserne, som lugter af urin og der er rigtig meget snavs i hjørnerne. Hotellet er billigt og vi fik to gode natters søvn. Hotellet er fint og nemt at bruge til en enkelt overnatning. Desuden nød vi rigtig godt af el-kedel og mini-køleskab på værelset, da der var vandforurening, mens vi var derovre og vi derfor måtte koge vandet.

Samlet vurdering: 1 ud af 5 stjerner


Hotel Ascot Apartments København (Pris: 1.190,-)

Efter 2 nætter på Omena Hotel trængte vi til bedre standard og bookede en overnatning på Hotel Ascot via expedia.dk. Vi blev tildelt en af deres lejligheder, selv om bookingen ikke meldte noget om det. Det var bestemt ikke i vejen for os at få en fuldt indrettet 2-værelses lejlighed i stedet for et dobbelværelse.

Hotellets indgang er gammeldags i indretningen, men lejligheden var lys og venlig.
Dobbeltsengen var dog ikke lige den bedste.


Lejligheden havde plads til 5-6 sovende personer. Der var køkken med service og igen el-kedel samt køleskab, som vi benyttede til vand.

Alt i alt en fin lejlighed, hvis man ønsker flere overnatninger i storbyen - vil have god plads og evt. lave lidt mad selv.

Der var morgenbuffet med i vores booking og den var igen middelmådig og vi blev mætte.
Bad og toilet bar præg af gammel lejlighed, da de var placeret hver for sig - med toilet ved entreen og bad med badekar ved soveværelset. Men det var ikke noget, som ikke fungerede.


Samlet vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Bella Sky Comwell København (Pris: 1.500,-)

Med det samme, vi hørte om Bella Sky, blev vi enige om, at vi måtte overnatte der en enkelt nat.

Jeg havde noteret mig en promotion-kode i Jyllandsposten, som inkluderede morgenmad (som desværrede skuffede) i overnatningen (koster 165,- pr. pers. i tilkøb) plus gav mulighed for overnatning i et af de større værelser for en billigere penge.

Hotellet er superlækkert lige fra første trin ind ad døren - alt er nyt, lyst, morderne og indbydende.

Jeg kunne dog ikke vænne mig til den noget omklamrende service der var lige fra starten - der skal der lige arbejdes lidt på prinsessenykkerne (her var en enkelt nat ikke nok for mig).


Dobbeltsengen fra Hästens har vi ingen klager på, overhovedet. Der lå man virkelig som en prinsesse :-)


Værelset var indrettet med B&O (lige noget kæresten kunne lide at lege med, + man kunne også høre lyden på badeværelset) og lækre designmøbler over hele linien.
Udsigten fra vores XL Bella Corner værelse på 20. etage var selvfølgelig helt fantastisk!


Badeværelset levede fuldt ud op til samme standard som resten af værelset.

Intet klisterende badeforhæng. Yeah!
Der var lækker regnvandsbruser, som var et stort hit hos kæresten.

Det var endda muligt at nyde den lækre udsigt fra badet.
Alt i alt en luksusoplevelse!
Har du fået lyst til en nat i luksus - book her.


Samlet vurdering: 5 ud af 5 stjerner
(trods den skuffende morgenbuffet)


Hotel Fox København (Pris: 905,-)

Efter natten på Bella Sky havde vi endnu ikke lyst til at forlade storbyen (vi er nok lidt nogle storby-mennesker begge to, selv om det kun er mig, som har boet i København), så vi hoppede på expedia.dk. Pengepungene snakkede ikke lige for en nat mere på Bella Sky.

Valget faldt efter en gang 'plat og krone' på Hotel Fox, som skuffede fælt!

 Hotellet er indrettet grafisk og meget trashy i sin stil. Bare slet ikke os. Alle værelser er dekorede og til at starte med fik vi tildelt et i rødt med sorte 'monstre' på væggene - ikke lige der, jeg havde lyst til at sove. Vi kunne desværre ikke få det refunderet, men fik lov at få et andet værelse i mere venlige farver. Jeg har desværre ikke lige et billede - men det er værelse nr. 115 under kategorien Large på deres hjemmeside.

Værelset var meget snusket og der var masse af pletter på gulvtæppet og bare virkelig slidt. Persiennerne var i stykker, så de ikke kunne åbnes.

Badeværelset var i nyere look, men slet ikke velholdt og vinduet kunne ikke åbnes. Intet tryk på den ellers moderne regnvandsbruser.


Vi ville bare tilbage til Bella Sky, men det endte med en sidste nat i hovedstaden på Hotel Fox, som vi helt ærlig bare var glade for at forlade næste formiddag.

Samlet vurdering: 1 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar