fredag den 9. september 2011

'snickers' snack


Min yndlingssnack lige for tiden er fiberkiks med peanutbutter og choko-nøddecreme - næsten som Snickers (selv om jeg ikke kan lide Snickers). Er bare rigtig godt til den søde tand og min er meget sød. De ser måske ikke så appetitlige ud, men prøv det. Hver kiks med butter og creme indeholder ca. 90 kcal og jeg sparer, som du kan se, ikke på butter og creme, der er fyldt med sunde oiler fra hhv. peanuts og hasselnødder - lige efter 'flad mave'-princippet ;-)


Velbekomme :-)

7 kommentarer:

 1. hej, jeg forstod ikke helt, hvordan hver kiks med nøddesmør og nutella kan indeholde 90 kcal, når der er ca.600 kcal i 100 g. af peanatbutter og måske 300 kcal i 100 g. af nutella..........
  Jeg har spist det for nylig med wasa sport knækbrød (1 st. 15 g. og 50 kcal) og ifølge madlog.dk har jeg spist omkr.300 kcal.....

  SvarSlet
 2. Hej Anonym,

  Mit regnestykke ser sådan ud:

  1 fiberkiks: ca. 20 kcal
  6 g sukkerfri chokonøddecreme: ca. 30 kcal
  6 g crunchy peanutbutter: ca. 40 kcal
  Total: ca. 90 kcal

  Håber, det kan hjælpe dig.
  - frk. sveske

  SvarSlet
 3. Hej! Elsker denne blog lækre opskrifter! :-) men er de alle uden eller med mindre kulhydrater, da jeg er begyndt med helst ikke at må få kulhydrater.. Ville også lige høre hvor du har købt sukker fri chokolade pålæg som på bilded, har ledt i en evighed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej,
   Dejligt, du er vild med min blog - det varmer!
   Ikke alle opskrifter er med lavt kulhydratindhold. Jeg har først fjernet kornet fra min kost i april-måned i år og har siden ad haft øget fokus på at begrænse kulhydrater generelt.
   Jeg køber Cavalier i min lokale helsekost, men det fører det også i føtex og Bilka, har jeg set.
   God jagt og god weekend.
   - frk. sveske

   Slet
 4. Hvor er kiksene købt henne? Lyder monster lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emilie,
   Det er fra helsekosten.
   KH
   - frk. sveske

   Slet