mandag den 10. oktober 2011

ny inspiration...For ikke at blive ruineret på grund af indkøb af diverse kogebøger, er jeg en flittig låner på biblioteket. Er der så nogle, jeg ikke kan leve uden ryger de typisk på ønskesedlen...
I dag blev der hentet en ny portion:
 • 'Stabilt blodsukker - Overskud i hverdagen' af Siff Holst.
 • 'Rask af mad - med kogebog, gode madråd og fokus på alt det du kan spise' af Marianne Jäger & Carmen Villefrance.
 • 'Aldrig mere sukkerkold - en kogebog' af Barbara Becker, Nanna Friis og Anne-Li Engström.
 • 'Køkkenrevolution for hele familien - 104 uimodståelige opskrifter på sund mad, børn og voksne vil elske' af Oscar Umahro Cadogan & Telma Pil Jespersen.
 • 'Mere køkkenrevolution fra Umahro - 100 opskrifter til dig, der vil lave nem og nærende mad' af Oscar Umahro Cadogan.
Jeg glæder mig til at se, hvilke spændende opskrifter, de indeholder. Det er så hyggeligt med kogebøger til de våde og blæsende efterårsdage - hvor det ikke er vejr til andet end hygge på sofaen.

4 kommentarer:

 1. Jeg fik helt lyst til at tage på biblioteket. For du har ret, efterårsvejret indbyder til bøger, stearinlys og et varmt tæppe på sofaen.

  SvarSlet
 2. Hej Sequence,

  Lige præcis! Så det vil jeg snart kaste mig ud i. Ny inspiration er altid godt, selv om jeg stadig har rigtig mange opskrifter på min 'to try'-liste...

  - frk. sveske

  SvarSlet
 3. Jeg kommer også jævnligt hjem med bunker af spændende koge- og bagebøger. Faktisk er det - og fagbøger til studiet - nok det eneste jeg rigtigt låner lige for tiden, da jeg ikke har tid til at læse skønlitteratur :) Efterhånden synes jeg dog desværre, at jeg har læst de fleste der falder mig i øjnene - så du må jo lige opdatere, hvis du finder nogle gode - jeg har selv Sukkerkold-bogen og de to Køkkenrevolutioner ;)

  Xenia
  http://www.hjemmehosxenia.dk/

  SvarSlet
 4. Hej Xenia,

  Kender alt til det med ikke at have overskud til skønlitteraturen, når man studerer. Gør jeg heldigvis ikke længere, så der har da sneget sig lidt skønlitteratur ind igen her, hvor det er blevet læsevejr. Jeg har dog problemer med at tage tid til at sidde og læse, så jeg har bogen med til min cardio i centret (ja, jeg er nok lidt mærkelig der, men det fungerer for mig)
  Jeg skal nok sige til,hvis jeg møder noget interessant...

  Jeg kan anbefale:

  'SUND på den fede måde' af Lone Kjær,

  'BARE SPIS - mad med power' af samme forfattere som 'Aldrig mere sukkerkold' og

  'Vidunderlig vegetar' af Susanne Engelstoft Rasmussen.

  Det er i hvert fald 3, jeg jævnligt kigger i. Desuden bliver flad mave-bøgerne også brugt (mest på opskriftssiden). Birgitte Nymann har nogle rigtig gode snack- og bageopskrifter bl.a. den på lakridskugler, som jeg har postet.

  Go' onsdag!
  - frk. sveske

  SvarSlet