lørdag den 1. oktober 2011

3911

state of the week

Endnu en uge er gået og jeg kan ikke være stolt, men jeg ved hvorfor vægten ikke er gået en den ønskede retning, så det må jeg stramme op på.
Kosten har indeholdt alt for mange carbs i form af brød, pasta og ris. Jeg må virkelig stramme mig an og forsøge at få min carbs-indtag under kontrol. Det er bare ikke nemt for en 'carb-o-holic' som mig ;-)
Motionen er kørt nogenlunde, der har været nogle sløve dage (hvor jeg har taget en gåtur i stedet for træning i centret) og et par fridage - men det er blevet til 197 minutter cardio i centeret og 105 minutter på gåben, som ikke helt kan kvalificeres som powerwalk. Jeg er ikke kommet op på 210 minutter, hvis jeg skal se helt firkantet på det - så der er også plads til forbedringer på den front.

(Beklager billedets kvalitet)

Resultatet er desværre ikke gået i minus denne uge - jeg har taget 0,7 kilo på. Jeg tror gerne min vægt vil stabilisere sig her omkring de 66-67 kilo, men jeg vil gerne af med mere af fedtet på sidebenene. Jeg vil kæmpe for at smide 4 kilo i løbet af den næste måned. Om 2 uger skal jeg være under 65 kilo - lykkedes det vil jeg belønne mig selv med denne lækre ansigtsbehandling:

Pandhy’s ansigtsbehandling 1½ time
Naturbehandling: afrensning, peeling efter hudtype, sukkerpastemassage, udrensning, helsemuddermaske, hyaluronsyre ampul og dagcreme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar