onsdag den 10. juli 2013

maddagbog vol. XXIV: tre gange lchf lækkerier

morgenmad (kl. 6.30):
omelet med sprød ost, avocado og tomat

frokost (kl. 13):
LCHF lasagnen! med squash/ spidskål i creme fraiche-/ pestodressing, avocado og tomat

aftensmad (kl. 17.30):
taco tallerken m/ oksekød, salat, tomat, guacamole, creme fraiche, jalapenos & ostechips

Det blev mine måltider tirsdag - tre gange lchf lækkerier. Det er ingen hemmelighed (for jer, som følger mig på instragram), at æggemælken lynhurtigt er blevet en favorit på morgenmenuen hos mig. Men, der må noget afveksling til, så i går stod den på lækker omelet med sprød ost. Jeg skulle jo spare på mælkeprodukterne, men der røg en lækker havarti fra Urtekram i kurven til øko-lørdag i føtex, så dem må jeg lige have udryddet. Det blev en skøn omelet toppet med avocado, som gav en udpræget mæthed. Æggemælken holder mig som regel mæt fire timer, så jeg må ty til en lille snack op ad formiddagen, men omelet holdt mig nemt dejlig mæt frem til frokosten.
Der var heldigvis endnu en portion LCHF lasagne til madpakken og har du ikke prøvet den, så går du glip af noget. Lasagne bliver også bare bedre på anden (og tredje...) dagen, når den har stået og trukket. Tilbehøret blev et hurtigt mix af de snittede grøntsager i køleskabet, som er ved at være lidt triste og derfor røg i en omgang creme fraiche smagt til med lidt grøn pesto.
Efter træning blev der bikset en hurtig mexi-inspireret aftensmad sammen - den såkaldte taco tallerken. Det er mums med sådan en bland-selv-tallerken. Det var også min ostechips-debut, men hold nu op, de er lækre. Sprøde, smagfulde og super hurtige at lave.
Alt i alt en skøn ketose-maddag, som da også har bragt mig i helt sikker optimal ketose (læs: 1,5-3,0 mmol/L) her til morgen ;-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar