mandag den 22. juli 2013

ugens træning #53 (29)

mandag: morgen 4,4 km powerwalk. eftermiddag 10 min. opvarmning. 40 min. styrketræning af ryg/ bryst/ triceps/ biceps. 15 min. interval*.

tirsdag: morgen 31 min. C25K-løbeprogram (uge 5, dag 1) + 8 min. maveprogram (app.)
eftermiddag 3 min. opvarmning. 45 min. styrketræning af ben/ skulder. 12 min. interval*.

onsdag: hviledag

torsdag: morgen 31 min C25K-løbeprogram (uge 5, dag 2) + 8 min. maveprogram (app.)
eftermiddag 45 min. styrketræning af ryg/ bryst/ triceps/ biceps inkl. 10 min. cardio. 15 min. interval*.

fredag: morgen 5,3 km powerwalk. eftermiddag 5 min. opvarmning. 60 min. styrketræning af ben/ skulder. 10 min. interval*.

lørdag: morgen 10 km powerwalk + 8 min. maveprogram (app.)

søndag: morgen 30 min. C25K-løbeprogram (uge 5, dag 3). 28 min. Jillian Michaels 30 days shred level 2.

*20 sek. sprint - 1 min. pause med kort opvarming og nedkøling.

Fed træningsuge over and out. Jeg nyder i høj grad ketosens energi. Dog skal jeg indrømme, at jeg stadig mærker lidt til højre lænd/ balle. Det er dog ikke i forbindelse med min træning, men når jeg kommer ned at sidde og i særdeleshed på min stol på jobbet. Jeg har derfor leget lidt med dens indstillinger og håber, at det kan hjælpe på det. Desuden vil jeg i den kommende uge forsøge mig med at sidde på en stor træningsbold (læs: da en kollega går på ferie). Tirsdag undlod jeg dog at squatte i min bentræning, men fredag gik det fint.
Ugen har også budt på endnu tre løbedage med C25K-app'en, som jeg er blevet meget glad for. Dag 3 bød endda på 20 min. nonstop løb - og jeg gennemførte helt uden at overveje at gå. Hvor sejt er det lige? Måske jeg en dag kommer til at løbe de 5 km (læs: er jo målet med løbeprogrammet). Søndagens løbetræning var i hvert fald en lille sejr for en ikke-løber, som mig. Nu kan en ny uge bare komme an.

God træning!

2 kommentarer:

 1. Du giver den så meget gas på træningsfronten seje!

  Jeg synes, det er så imponerende med dit løb. Er sikker på, du kunne løbe 5 km i dag, hvis du ville!

  Kh Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Trine,
   Tak tak, jeg gør hvad jeg kan - overvejer dog, om der skal skæres yderligere ned på cardioen (det siges jo, at det gør blød...).
   Ville bare så gerne have verdens bedste makker aka min dejlige kæreste med til den tunge styrketræning, så der kunne blive rykket noget der. Fedtet vil ikke rigtig slippe mine muskler og jeg ville nu gerne pakke dem ud... Tålmodighed er en dyd... og ikke min stærke side - hvordan går det hos dig?
   KH
   - frk. sveske

   Slet