mandag den 29. juli 2013

ugens træning #54 (30)

mandag: morgen 5,3 km powerwalk. eftermiddag 45 min. styrketræning af bryst/ ryg/ triceps/ biceps i mix med 10 min. cardio. 15 min. interval* cardio.

tirsdag: morgen 34 min. C25K-løbeprogram (uge 6, dag 1). 8 min. maveprogram (app.).
eftermiddag 5 min. opvarmning. 55 min. styrketræning af ben/ skulder. 10 min. cardio.

onsdag: hviledag

torsdag: morgen 33 min. C25K-løbeprogram (uge 6, dag 2). 8 min. maveprogram (app.).
eftermiddag 50 min. styrketræning af bryst/ ryg/ triceps/ biceps i mix med 10 min. cardio. 12 min. interval* cardio.

fredag: morgen 5,3 km powerwalk.eftermiddag 3 min. opvarmning. 80 min. styrketræning af ben i selskab med kæresten :-D

lørdag: morgen 32 min. C25K-løbeprogram (uge 6, dag 3). 8 min. maveprogram (app.).

søndag: hviledag

*20 sek. sprint - 1 min. jog + kort warm up/ cooldown på 1-2 min.

Endnu en træningsuge er overstået - jeg ville så gerne skrive 'veloverstået', men jeg bøvler altså stadig med noget smerte/ spændinger øverst på/i højre balle. Det føles ikke muskulært, desværre og jeg har svært ved at årsagsbestemme det - dog mistænker jeg (i samråd med kæresten) min squat, hvor teknikken kan svigte en smule, når det bliver tungt/ jeg bliver træt. Jeg mærker dog intet, når jeg kører den, men vil nok udelade den eller køre let med fokus på teknikken. Håber desuden, at kæresten og jeg kan få yderligere et par fælles træningspas (selv om vi træner i hver sit center).
Bortset fra det lille 'men', så kører det ret godt med morgen-cardio og min styrketræning i 2-split efter arbejde. Det har godt nok været en varm uge, som har mærket mine ben en smule (læs: har stor tendens til ophobet væske/ syre i benene og dermed tunge ben, når det er varme nætter), men på den anden side, så giver det blot ekstra sved på panden.

God træning!

2 kommentarer:

 1. Jeg synes godt nok også, det har været varmt at træne i denne uge! Men jeg "trøster" bare mig selv med, at kroppen så nemmere bliver varm og dermed mere smidig, hvilket betyder, at man kan komme dybere i øvelserne og mindre risiko for skader. Man må jo se på den lyse side ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Det er med at se det positive i varmen. Selv om der gerne måtte skrues et par grader ned for min skyld (når jeg nu bare skal arbejde hele sommeren - læs: der bliver meget varmt på kontoret).
   KH
   - frk. sveske

   Slet