fredag den 26. juli 2013

maddagbog vol. XXVIII: flere lchf lækkerier...

morgenmad (kl. 10):
kanelomelet med kokos og flødeost
 
frokost (kl. 13.20):
2 sesam-oopsies med guacamole, salat, rest tunmousse og torskerogn rørt med mayo + tomater
 
aftensmad (kl. 17.30):
2 soyamarinerede kyllingeunderlår, blomkålscouscous med squash, agurk, frisk rød chili, olie, 
citron og pecorino romano + spidskålscoleslaw
 
dessert (kl. 17.50):
1 stk. coconut cup toppet med peanutbutter

Endnu en gang lchf lækkerier, som repræsenterer mine måltider torsdag. Jeg arbejder lidt med min sult og mæthed, så derfor ryger morgenmaden med på job i  tiden (læs: også lidt nemmere i ferieperioden). Derfor skal det gerne være noget nemt, som måske endda smager ganske fint koldt. I går synes jeg, at det var længe siden, at jeg havde fået min kanelomelet. Jeg lavede derfor en variant af denne, dog med kokosfiber og lidt almindeligt groft kokosmel frem for proteinpulveret i min sædvanlige opskrift. Den blev spist koldt med lækker cremet flødeost - helt bestemt en lækker morgenmad to go.
Rester i madpakken er en vinder, så hermed resterne af min tunmousse og torskerogn på oopsies i madpakken. 
Når det kommer til kødvariationen i mine måltider er den begrænset - jeg er kræsen med kød, men prøver at udvide min horisont en smule og ikke mindst i et forsøg på at tage nogle af de lidt federe kødudskæringer til mig. Dermed kylling med skind på menuen til aftensmad - dog i den børnevenlige kyllingeunderlårsudgave. De var dog et hit, så der er mere kylling med skind på vej ind i min kost.
Skøn maddag sluttet af med en lækker kokosbid :-) som er en god booster til ketonerne, som igen lå højt i intervallet for optimal ketose (læs: 1,5-3,0 mmol/L) her til morgen.

Ha' en skøn fredag derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar