onsdag den 17. juli 2013

ostechips med dip



Forleden lavede jeg lækre ostechips til en lækker tacotallerken. Tænkte straks, at de chips ville være rigtig lækre med fed creme fraiche-dip. De er fantastiske! Jeg nød en rigtig hyggetallerken med chips, dip og grønt lørdag aften, hvor sulten ikke var den største på grund af en lille eftermiddagsis. Ostechipsene er ikke nogen større kokkekunst, men tippet skal i da ikke snydes for.

ostechips med dip
chips
revet ost - gerne flere slags*
evt. krydderier

dip
creme fraiche 38 %
evt. lidt mayo
Urtekram rød dipmix
hotsauce

*jeg brugte en blanding af cheddar, Vesterhavsost og manchego

fremgangsmåde:
1) Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2) Bred små klatter af ost ud på et stykke bagepapir.
3) Bag chipsene i ovnen ca. 10 min. til de er gyldne.
4) Afkøl chipsene så de bliver sprøde - evt. på et stykke køkkenrulle.
5) Bland ingredienserne til dippen og smag til med hotsauce.



...enjoy!

2 kommentarer:

  1. Ahrjj hvor de frister, de må prøves til kødsauce og guacamole :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Louise,
      Det er næsten blevet mig mellemnavn ;-)
      De er også lækre erstatninger for tortilla chipsene til mexicansk ;-P
      KH
      - frk. sveske

      Slet