søndag den 22. april 2012

dag 11 uden korn

morgenmad:
2 pandekager uden mel (appelsin/ vanille) med mandelsmør/ crunchy peanutbutter

frokost @the mokka café med veninde:
stor salat med røget kylling, marinerede grøntsager & parmesan

eftermiddagssnack:
rødbedemuffin + primadonna ost

aftensmad:

I dag var min første kornfrie dag med mad ude og den gik helt uden problemer. Det skyldes nok mest, at veninden og jeg ikke kunne få bord, hvor vi havde planlagt brunch og derfor endte på en anden café. De havde dog ligeledes brunch buffet, men da ingen af os fandt den indbydende og vi først mødtes kl. 12, var en af frokostretterne mere oplagt. Det blev til en lækker stor skål blandet salat med røget kylling, marinerede og friske grøntsager samt friskrevet parmesan, balsamico og lidt rød pesto. Det var alt i alt en lækker salat. Der fulgte lidt brød og smør med, men det var ikke noget problem at springe det over. Skønt med en gang tøse-snak.
Da jeg nok hjem fik jeg lige sat frø og kerner i blød til en gang knækbrød (opskrift er på vej), hoppede i mine Nike Free og gik en rast gåtur. Så var jeg også sulten da jeg kom hjem igen - og kunne heldigvis igen forkæle mig selv med en rødbedemuffin og lidt skøn primadonna ost i selskab med 'Ugly Betty'-marathon på TV2 Zulu.
Sammen med aftensmaden blev der lavet knækbrød og madpakker til i morgen, hvor hverdagen igen vender tilbage. Heldigvis har jeg kun en fire-dages arbejdsuge foran mig, da jeg har fri på fredag, hvor min fantastiske kæreste igen kommer hjem.

Godnat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar