Når nu mine fiberkiks er dømt ude, må jeg jo søge til alternativer og Eva postede i forgårs 'Kornfrit knækbrød', som var perfekt inspiration til en gang knækbrød uden korn.
Jeg lavede min udgave efter nedenstående opskrift.
knækbrød uden korn
2 æg
1 dl mælkeprodukt - jeg brugte en rest creme fraiche 18 %
1 dl malede mandler
1 dl græskarkerner
1 dl hørfrø
½ dl birkes
6 måleskeer HUSKfiber
evt. et nip salt
fremgangsmåde:
1) Rør alle ingredienserne sammen i en skål og lad den hvile kort.
2) Bred dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir med våde fingre og til sidst med en kagerulle - læg husholdningsfilm over dejen, så den ikke klistrer på kagerullen.
3) Del evt. dejen firkanter med en skrap kniv eller bag den hel og bræk i stykker efterfølgende.
4) Bages ved 175 grader i ca. 20 min.
Uhm, de ser virkelig lækre ud ! De må prøves ved lejlighed !
SvarSletDet synes jeg da, du skal gøre.
SletJeg ved ikke lige, om de forbliver sprøde, men ellers må de lige en tur i ovnen igen. Havde ikke lige nogle ledige glas og en plastbøtte er bare ikke det bedste...
- frk. sveske
Øh...jeg er måske lidt dum, men skal de ikke bages eller ?
SvarSletNej da, den havde jeg lige glemt - er nu rettet.
Slet- frk. sveske
Super tak, så giver det mere mening :o)
SletHehe ja, det var lige en 'find en fejl' til den opmærksomme læser.
Slet- frk. sveske
Ej, hvor ser de dog lækre ud! Og endelig noget brød uden korn. Dem må jeg bage :)
SvarSletHej Rødhætte,
SletAfprøv dem endelig og se også mine andre kornfrie opskrifter her på bloggen ;-)
- frk. sveske