Grønne bønner er noget, jeg altid har i fryseren til dage, hvor der skal hurtigt tilbehør på bordet og i dag var en af de dage. Jeg var sent hjemme efter træning og skulle bare lave lidt tilbehør til rester af de lækre saftige kyllingedeller fra i går.
Idéen har jeg fået fra Twin Food. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg tilbereder grønne bønner i ovnen på den måde. Det er nemt og de blev rigtig lækre.
Der er et hav af variationsmuligheder - jeg lavede mine som følger:
grillede grønne bønner
(1 pers.)
Ca. 300 g grønne bønner - evt. fra frost, letoptøet
1-2 spsk. rapsolie
1 tsk. urtesalt
lidt citronsaft
revet primadonna eller parmesan
en lille håndfuld ristede græskarkerner
fremgangsmåde:
1) Fordel bønnerne på en plade med bagepapir, dryp med olie og drys med urtesalt.
2) Bag bønnerne ved 220 grader i 15 min. - evt. på gril de sidste par min.
3) Kom bønnerne i et fad, vend citronsaft i, riv ost over og top med ristede græskarkerner.
Velbekomme!
Uhm, dem har jeg da vist ingredienserne til at lave en af dagene:-)
SvarSlet/Trine
Det synes jeg da, du skal ;-) De er virkelig lækre og NEMME!
SletSpecielt, hvis du er vild med grønne bønner, som jeg er.
- frk. sveske