mandag den 9. april 2012
langtidsbagte tomater og æggemuffins med to slags ost
Sådan trylles lækre cherrytomater til søde mundfulde med masser af smag...
langtidsbagte tomater
cherrytomater
olivenolie
salt
basilikum
oregano
timian
fremgangsmåde:
1) Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad beklædt med sølvpapir med skæresiden opad.
2) Dryp med olivenolie og drys med salt og krydderier.
3) Bag tomaterne ved 100 grader i 3-4 timer.
Fantasien måtte lidt i spil til dagens frokost, da køleskabet efterhånden trænger til en genopfyldning. Det blev til disse lækre svampede æggemuffins med to slags ost og lidt grønt. Jeg spiste dem sammen med de langtidsbagte tomater og en nem salat af et par salatrester (grøn krølsalat og napolitana mix) med appelsinsaft, granatæblekerner og ristede pinjekerner.
æggemuffins med to slags ost
(8 stk.)
4 æg
3 æggehvider
50 g philadelphia
30 g revet ost
1/4 squash
1 forårsløg
1 lille grøn chilipeber
1-2 spsk soltørrede tomater
evt. lidt chilisauce
salt, peber
fremgangsmåde:
1) Pisk æg, hvider og de to salgs ost.
2) Skær squash, chilipeber, soltørrede tomater og forårsløg i små tern. (Alternativt kan squashen rives groft).
3) Tilsæt evt. chilisauce samt salt og peber.
4) Fordel massen i en smurt muffinform.
5) Bages ved 200 grader i 20-30 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hvor ser det bare lækkert ud - både tomaterne og dine muffins! :O) Det må helt klart prøves i madpakken en dag - så den ikke altid står på rugbrød eller salat!
SvarSletHej Heidi,
SletDet synes jeg helt sikkert, du skal gøre. Jeg er vild med, at de er så luftige og man bare kan alle mulige grøntsagsrester i. Jeg nød dem, jeg havde med i min madpakke i dag sammen med resten af salaten :-)
- frk. sveske