fredag den 20. april 2012

dag 9 uden korn

morgenmad:
2 spejlæg med ost, ½ rød peberfrugt + nøddeknas

formiddagssnack (to go):
½ rød peberfrugt + primadonna ostestænger

frokost (to go):
chili con carne, squash-'pasta' og salatmix med cherrytomat og frisk mozzarella

eftermiddagssnack:

aftensmad:
chili con carne med squash-gulerods-'pasta' og revet ost

aftensnack:
nøddeknas (igen igen)

Puha, det har godt nok ikke lige været min dag i dag, men jeg har ikke spist korn - Wuhuu!
Fredag er ellers lig med weekend, når dagens arbejde er overstået og jeg gik på weekend allerede over middag, så burde ikke klage. Mit hoved har bare været tungt og jeg har derfor haft lyst til søde sager, men er kommet igennem dagen uden takket være lidt kage og igen min nøddeknas. Jeg kom da også en tur i fitnesscentret, mens vaskemaskinen sørgede for rent tøj. Dermed basis for weekend - eller sagt på en anden måde, de øvrige praktiske gøremål er udskudt, for i dag tillod jeg mig at lande på sofaen efter en gang vask og let træning.

Dagens aftensmad blev derfor også af den nemme slags. Jeg spiste ikke hele portionen af squash-'pasta' til frokost, så den blev blandet lidt med gulerods-'pasta' og en rest af chili con carne, som stod i køleskabet - vupti lækker og let aftensmad, der ligger godt i maven. 'Pasta' af squash og gulerod er slet ikke så ringe endda. Jeg kan godt lide at begge grøntsager er milde i smagen og derfor ikke 'påvirker' rettens 'smag' - det er chili con carnen der er i centrum.

Godnat!

P.S. Er jeg den eneste blogspot-blogger som er blevet 'tvunget' over på den nye brugerflade?Er det muligt at undslippe den?

4 kommentarer:

 1. Jeg er også blevet tvunget over - det tror jeg alle er. Jeg tror ikke, man kan "slippe tilbage".
  Har lige fundet din side, god inspiration for mig, som også lever kornfrit. (Dog også mælkefrit, hvilket kan være noget udfordrende).
  Måske har du lyst at kigge forbi min side
  www.paleolivet.blogspot.com. Hvis du endnu ikke har prøvet bagt blomkål, så PRØV. Og broccoliklatter er altså også gode til det kornfri liv! (Søg på klatter på min blog)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene,
   Velkommen på bloggen og jeg må da lige have kigget nærmere på din. Inspiration til den kornfri kost er i hvert fald velkommen. Blomkåls-/ broccoli-klatter lyder godt. Har en opskrift på blomkålsklatter på 'to try'-listen allerede.
   Mælkeprodukterne ville jeg uden tvivl have endnu sværere ved at undvære.
   - frk. sveske

   Slet