fredag den 30. august 2013

maddagbog vol. XXXVI: fedt vs fristelser 2-0

morgenmad (kl. 6.30):

frokost (kl. 13.25):
fede kyllingedeller med chilimayo, avocado, salat, tomat & agurk
 
aftensmad (kl. 18.15):
alt for fra køleskabet - fede kyllingedeller med chilimayo, avocado, agurk og 
kokosplatter med manchego/ peanutbutter

Det var torsdagens måltider hos mig - ikke det mest avancerede, men nogle gange må det bare gerne være simpelt. Det gode ved LCHF er, at mætheden nemt bankes i vejret ved at tilføje ekstra fedt til måltider i form af mayo, pesto, kokosolie eller lignende.
Jeg startede dagen med min yndlings æggemælk, som dog nu har fået skarp konkurrence af kokosgrøden. Æggemælken laver jeg oftest med kanel, da jeg elsker det krydderi. I går blev det dig til en æggemælk med lakrids og yummy, hvor gav det en dejlig sødme. Jeg kan i den grad mærke på mine smagsløg, at sukkeret er ude sammen med sødemidler og pt også den mørke chokolade. Min søde tand er slet ikke så hul længere, dejligt!
Madpakken blev kreeret i bedste reste-stil, som jeg foretrækker det. Resten af de fede kyllingedeller var nemlig røget i fryseren, så der kunne tages op til madpakker. Sammen med mayo og grønt giver det en lækker og mættende madpakke.
Min aftensmad blev lidt sammenskudsagtig - da køleskabet er ved at være lidt tomt. Ovenpå træning og ugens rengøring var det dog skønt med lidt rester og dermed hurtig mad.
Dejlig maddag og godt med fedt, som agerede værn mod fristelserne aka min pt største guilty pleasure: peanutbutter! Desuden gav fedtet øgede morgenketoner - de lå på 3,2 mmol/L her til morgen og dermed en del højere end i går med måling på 2,0 mmol/L.


Ha' en dejlig fredag!

2 kommentarer:

 1. Bevismateriale = Fedt for life!!! Dejlig og fristende maddagbog, kræs for ganen og øjet. God weekend ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise,
   Jeg lægger gerne bevismateriale op herinde ;-P
   Rigtig gdod weekend til dig også.
   KH
   - frk. sveske

   Slet