søndag den 18. august 2013

maddagbog vol. XXXIII: weekendmåltider og lidt forkælelse

morgenmad (kl. 10.45):
kokosplätter med kylling i mayo  og agurk, 2x peanutbutter 
+ skinke, manchego og agurk


eftermiddagssnack (kl. 15.45):
pebermyntethe med 1 spsk kokosolie + QuestBar


aftensmad (kl. 18.15):
4 stk. crispy coconut chicken med peanutdip og rest 'grøn' pasta vendt med smør og chili på panden

Det var lørdagens måltider hos mig. Jeg spiser typisk sen morgenmad i weekenden, da jeg gerne træner på tom mave. I går var der også styrketræning på programmet, da ugen jo lagde ud med et par hviledage grundet Berlin-besøg.
Desuden er der i weekenden mere tid til at lave morgenmaden og min lyst pandekager måtte stilles med en omgang kokosplätter. Jeg lavede dem dog uden kanel og vanille, så de også kunne agere brøderstatning uden pålæg og min yndlings kyllingesalat. Dermed en stor og mættende morgenmad som gav god energi til lidt praktiske gøremål.
Som altid holdt morgenmad mig også mæt 5-6 timer og her opstår dilemmaet så, når det er weekend. Jeg kunne nok godt have gået til aftensmad, men sulten meldte sig op ad eftermiddagen. Jeg har cravet QuestBars på grund af billedstormen på #instagram. Derfor tillod jeg mig en bar, trods indhold af sødemiddel, i selskab med et stort krus peppermyntethe med kokosolie. Kokosolie mætter godt, men heldigvis ikke mere end der var plads til aftensmad. Aftensmaden blev dejlige rester fra køleskabet - nem og hurtig mad på en lørdag. 
Alt i alt ret proteinrige måltider, som jeg var lidt spændt på, om ville bringe mig ud af ketosen. Det viste sig dog ikke st være tilfældet her til morgen.Go' søndag til alle jer derude!

2 kommentarer:

 1. Eeeelsker questbars, og i forhold til lignende barer har i de en meget kort ingrediensliste. Er det rester fra USA eller har du købt dem i DK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej,
   Ja, det er også min 'undskyldning'. Har tidligere været meget stor fan af diverse proteinbarer, men de lange ingredienslister med ting man ikke kan udtale er vist ikke noget for kroppen. QuestBar er mit kompromis. Det er rester fra USA, men har hørt rygter om, at loaded.dk har taget dem i sortiment.
   KH
   - frk. sveske

   Slet