mandag den 9. juni 2014

skyhøj forbrænding uge 1 (23.2014)

mandag: dag 1 øvelser (eftermiddag) 

tirsdag: dag 2 øvelser (eftermiddag)

onsdag: dag 3 4,2 km morgen-gåtur

torsdag: dag 4 øvelser (morgen). 90 min. yoga (aften)

fredag: dag 5 øvelser (eftermiddag)

lørdag: dag 6 4,2 km morgen-gåtur + øvelser (morgen)

søndag: dag 7 4,2 km morgen-gåtur

Min første uge i selskab med Anna Bogdonova 'Skyhøj Forbrænding' er veloverstået. Det har føltes skønt at lave rolige øvelser herhjemme og klare træningen på 4x15 minutter. Desuden har jeg følt det som en befrielse at hele min dag ikke skal planlægges omkring træning. Slipper også for noget af det madpakke-ræs, som ellers har præget min hverdag. Jeg er virkelig positiv efter den første uge, som med øvelserne; Det britiske flag, 360-graders vejrtrækning, rulleøvelse med hhv. over- og underkrop samt fodstræk. De skulle alle bidrage til en 'tryg krop'. Om min krop nu er tryg er nok svært at sige, men jeg har i hvert fald fået ro på og det føles så skønt. Øvelserne kan du finde på Bogdanovas youtube-profil. Hos mig gælder det virkelig om at være til stede og mærke musklerne, når jeg laver de langsomme øvelser - lidt den samme bevidsthed på kroppen, som ved yoga, så det ikke bliver noget jappejap igennem øvelserne. Jeg har stort set nået to runder med øvelserne under hver session. Apropos yoga, så kom der også yoga ind i programmet denne uge, da jeg lige ville have sæsonens sidste mødegang med. Nu er der pause indtil sidst i august, hvor jeg igen er hoppet med på holdet.
Nu er der taget hul på uge 2 og jeg må vist have en logbog indkøbt, så jeg kan gøre noter undervejs. Når træningen fylder mindre, så huskes oplevelserne heller ikke så tydeligt her, når ugen er omme. Det ser jeg som et stort plus og vejen til, at træningen blot er en naturlig del af hverdagen, som det at børste tænder.

God træning!

2 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt, at vi er flere, der er hoppet på dette nye program :-) Jeg synes det er SÅ modigt af dig, at gå fra så meget træning, som du er vant til, og til dette i stedet!

  Jeg har virkelig en god mavefornemmelse omkring det, og de to første uger har virkelig givet mig en ro i kroppen, selvom kosten har haltet bagud(læs: lidt for meget slik og pizza oven på w30 restriktionerne).
  Har du fundet ud af, hvordan du skal greje carbtimingen? :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det er godt med de fælles projekter. Det er virkelig også noget helt andet, men jeg tager imod det med kyshånd, for det jeg havde kørende var ikke fordelagtigt for mig her og nu. Og hvor er det skønt ikke at skulle afse 2+ timer og tilbringe dem i et ildelugtende træningscenter unden at der kommer resultater (læs: jeg er dog stadig bange for at svumle op til dobbelt størrelse, men vælger at stole på Bogdanova).
  Dejligt med den øget ro. Min kost kommer heller ikke til at følge bogen 100 % lige med det sammen, men det 'kræver' den jo heller ikke. Små tilpasninger er vejen frem.
  Ikke endnu - må have gang i søde kartofler - om ikke andet til aftensmaden på træningsdage.
  KH
  - frk. sveske

  SvarSlet