søndag den 27. januar 2013

'stabilt blodsukker' dag 3

morgenmad:
½ æggeomelet som toast med en tomat og 2 sk. gouda + rød snackpeber

formiddagssnack:

frokost:

eftermiddagssnack:
+ ca. 2 spsk. peanutputter

aftensmad:
LCHF-burgerbolle smurt med lidt mayo og toppet med gouda og rød peberfrugt + lidt tomatmix

Dagen bar præg af 'dag 3' og weekend... Ud over formiddagens ben-træning med brormand og en omgang rengøring, så udøvede jeg ikke meget aktivitet i løbet af dagen. Sulten blev begrænset og jeg vidste ikke, hvad jeg havde lyst til at spise ud over tredjedagens cravings for sugar. Derfor endte jeg også med ud over ovenstående at fortære 100 g mørk chokolade (læs: med sukker, men høj kakaoprocent).
På grund af min lidt weekend-prægede appetit gik der lidt meget ægge-protein i den - hvor blev kød/ kylling af?
Blodsukkeret havde det egentlig okay, men jeg fodrede det jo også med hjemmelavede lækkerier og chokolade...hmm... Nok ikke den bedste 'redskab' til vægtregulering. Det er vist meget godt weekenden går på hæld.

God dag!

6 kommentarer:

 1. Jeg hepper på dig :-) Og dejligt at se, at jeg ikke er den eneste der snildt kan sætte 100g MØRK chokolade til livs :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej frusb,
   Dejligt, du følger med på sidelinjen.
   100 g mørk chokolade er i hvert fald intet problem at fortære her... ;-P
   God aften!
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Du er sej Sveske! :-) Det er bare så hårdt i starten, og så nemt at falde i, men det går godt for dig, og du skal nok komme over de dumme cravings.
  Jeg har også kæmpet lidt med dem i weekenden, og derfor har jeg overspist. Men hellere overspise list, end at falde i den store gryde med sukker, ikke?

  PS. Gad vide hvem der har fået den der idé med, at hvis bare chokoladen er mørk, kan man ikke spise så meget af den? VÅS siger jeg bare ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Vikki!
   Jeg synes dog godt, weekenden kunne være gået bedre, men 'PYT' det er hverdag igen i morgen og måltiderne bliver lidt mere regelmæssige og planlagte. Er bare lidt træt af, at missionen om minus på vægten ikke kommer igennem i denne uge. Go go!
   God aften.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 3. Jeg hepper også på dig! Jeg kæmper selv lige nu, og umiddelbart går det ikke fandens godt! Spiser ikke sukker- men så overspiser jeg bare en masse "sunde" alternativer. Det holder jo ikk!
  Nå, jeg prøver at give mig selv en masse kærlighed, yoga, gå tur og en masse opmærksomhed. Håber det snart vender og at min ballon mave snart forsvinder, igen!
  Du er ikke alene ;)
  God Søndag..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja,
   Virkelig dejligt, du kæmper med mig og hepper. Godt, at vide jeg ikke er alene - vi skal nok finde tilbage til det stabile blodsukker, den flade mave og 'glad' vægt.
   Dine input et meget velkomne og kærlighed til sig selv er helt sikkert en god pointe. Jeg har også fået Jon Gabriels visualiseringsterapi tilbage. Den gav god ro og mening sidst jeg hørte det regelmæssigt.
   God aften.
   KH
   - frk. sveske

   Slet