fredag den 20. marts 2015

min graviditet: 100 dage til termin


Tiden flyver... graviditeten flyver... 

Da flok sagde det til mig i starten, tænkte jeg; argh... jeg synes nu det går stille og roligt uge for uge, dag for dag... Men siden, jeg ramte uge 20, synes jeg, tiden er fløjet! Maven vokser for alvor og i dag er der 'kun' 100 dage til min termin. 28. juni 2015.

I graviditetstermer er jeg i dag uge 25+5 og jeg er ret sikker på, at de næste uger kommer til at flyve i takt med at maven for alvor vokser.

Når det er sagt, så elsker jeg at være gravid. Det er så livsbekræftende og hyggeligt at mærke det lille liv i min mave. I den forgangne uge er det også lykkedes kæresten at mærke bevægelserne fra vores fælles mirakel uden på min mave. Fantastiske tegn på, at den lille bebs vokser sig større og stærkere alt imens vi forbereder os på at blive forældre.

Forberedelserne ligger dog fortsat mest mentalt, da vi ikke har begivet os ud i udstyrsjunglen endnu. Vi har heldigvis ferie nu - og jeg satser på, at vi kan få kigget på og købt det mest basale, så barnevogn og autostol kommer på plads. Derudover har jeg ikke planer om de vilde investeringer forud for den lilles ankomst. Nogle siger dog, at det tager fart, når først man får åbnet op for pungen.
De par gange jeg har været i en baby-forretning, ja faktisk to gange, er det dog tydeligt, at det ikke er de neutrale farver, som dominerer udvalget. Det må da begrænse indkøbene en smule, for når først den lille kommer til verden vil jeg gerne klæde i kønsfarverne.

Nu må de kommende (måske) små 15 uger bare gerne forløbe lige så godt som de første 25 uger, for jeg stortrives med min gravide mave.  

'Så stor kærlighed til så lille et væsen'.

3 kommentarer:

  1. hvor ser du godt ud! Jeg har termin 1/7 og ligner allerede en, der kunne føde når-som-helst. Jeg synes også de små ninja-spark er hyggelige, men ellers er jeg ikke den store fan af graviditet.

    SvarSlet