Grå mandag med træthed på energikontoen indbød til en stor kop varm kakao hos mig.
Jeg skal være den første til at indrømme, at varm kakao kalder på flødeskum, men eftersom jeg holder lav profil med mælkeprodukterne måtte der laves kakao uden fløde.
Denne kakao lavet på kokosmælk er virkelig velsmagende og det betyder jo ikke, at en god klat flødeskum på toppen ikke ville klæde den ;)
varm kakao (laktose- og sukkerfri)
(1 stort glas)
et drys vanillepulver
et nip salt
2 dl kogende vand
1 dl kokosmælk
1 spsk kokosolie
fremgangsmåde:
1) Kom kacaopulver, vanillepulver og salt i blenderglasset til din stavblender.
2) Varm evt. kokosmælken en smule, inden den tilsættes sammen med det kogende vand.
3) Kom kokosolien i.
4) Blend nu din kakao til den er ensartet og letskumnende på toppen.
5) Hæld kakaoen i et stort glas og nyd straks.
...enjoy!
_____
Indlægget indeholder affiliatelinks.
Ser virkeligt lækkert ud Sveske - den skal helt sikkert prøves :)
SvarSletDen er lækker - jeg havde helt glemt de LCHF-inspirerede drikke. Men når mørket kommer, så er det dejligt med varme indefra.
SletUh, den lyder lækker! Den skal jeg helt klart prøve næste regnvejrsdag :D
SvarSletHej Anna,
SletDet lyder som en god idé. Det er i hvert fald ikke den sidste kop, jeg har nydt på en af efterårets kolde dage.
KH
- frk. sveske
Man kan lave flødeskum på kokosmælk :)
SvarSletHej Amalie,
SletJa, du kan godt piske den faste del af kokosmælken til kokosskum - dog ikke så stift som flødeskum er min erfaring.
KH
- frk. sveske