mandag den 27. oktober 2014

min træning uge 43 | deload

mandag
fridag

tirsdag
15 min. øvelser   SF uge 2, dag 4 (360 graders frem for power-vejrtrækning). 1 3/4 runde (eftermiddag)

onsdag
15 min. øvelser   SF uge 2, dag 5 (360 graders frem for power-vejrtrækning). 1 3/4 runde (eftermiddag)

torsdag
90 min yoga

fredag
fridag

lørdag
15 min. opvarmning   Theta Meditation på BrainWave-app'en
15 min. øvelser   SF uge 2, dag 4 (360 graders frem for power-vejrtrækning). 1 3/4 runde (morgen)

søndag
15 min. opvarmning   Morning Meditation på BrainWave-app'en
15 min. øvelser    SF uge 2, dag 5 (360 graders frem for power-vejrtrækning). 1 3/4 runde (morgen)

Træning. Endnu en deload-uge er gået hos mig. Deload med træningerne fra uge 2 i Skyhøj Forbrænding føles godt, men jeg er også ved at være klar til træning med kettlebells igen. Småskavankerne er i bedring, det er faktisk kun den forstuvede fod, som fortsat bider lidt fra sig.
Denne uge vil jeg derfor kaste mig ud i første uge på Balder uden Buler (BuB), som I nok skal komme til at høre meget mere om. Lige nu har rigeligt i, at sætte mig ind i programmet, der er et onlineprogram, som jeg har købt adgang til. BUB er ligeledes lavet af Anna Bogdanova, som jeg har været glad for 'at have i hånden' under træningen med Skyhøj Forbrænding.
Jeg ville gerne have haft mere frisk luft og gåture på programmet, men eftermiddagene går nemt med andre gøremål hos mig - jeg tager intentionerne med mig ind i denne uge.

Kosten har 'passet sig selv'. Det store indtag af grønt er blevet en selvfølge. Proteinindtaget kan svigte lidt, når kosten bliver mere lyst-præget, men jeg synes nu alligevel, at jeg holder godt fast i en håndfuld protein til hovedmåltiderne og mit eftertræningsmåltid. I eftertræningsmåltiden har jeg også fået mine kulhydrater, carbtimning, da det ganske enkelt gør det nemmere for mig, at gå uden om søde sager eller erstatninger.
Jeg satser lidt på, at træning med nyt program, kan motivere mig til at at holde igen med de mange snacks og at placeringen af kulhydrater igen bliver sat lidt i system. I hvert fald, så er jeg træt af, at få forstyrret min nattesøvn pga. indtag af stivelse sidst på dagen.

Restitutionen har jeg ikke meget nyt at berette om. Jeg bruger BrainWave-app'en dagligt og oplever øjeblikkelig ro med bølgerne i ørene. Desuden så er jeg vild med min ugentlige yoga. Her svinger det dog meget, om kroppen er med på de mere krævende/ udfordrende øvelser eller ej, men jeg vælger at lytte og acceptere i stedet for at presse mig selv. Jeg er bare vild med yogaen pga. dens evne til at bringe ro på og kontakt til kroppen.

God træning!

6 kommentarer:

 1. Kære Sveske :-)
  Jeg vil bare lige pippe lidt - jeg vil bare gøre dig opmærksom på, at der er sket en tydelig forandring her på bloggen igennem det sidste års tid. Forandringen består i, at man nu kan mærke din kærlighed til og respekt for din krop. Det virker til, at du har fundet en dejlig balance, og en god ro. Det er lækker læsning <3
  Ps. Pas på med at presse citronen med den fod der. God bedring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Vikki,
   Du skal altid være velkommen - så hyggeligt! (læs: du er savnet på min IG, men håber, det går bedre med at finde roen).
   Ja, jeg har selv bemærket en stor forandring - og skønt at høre, at det skinner igennem.
   Jeg skal nok passe på foden - den bliver skånet på bedst vis.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Det er rigtigt hvad Vikki skriver.... og det er jo dejligt for dig:-) ..... men jeg savner altså den gamle Sveske der lavede masser af gode indlæg med lækker lchf inspiration flere gange om ugen. Kan de to Svesker ikke kombineres?;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rosa,
   Du er velkommen til at savne LCHF inspirationen, for den er gledet ud imellem fingerene på mig i min søgen efter den livsstil, som fungerer for mig. Jeg har lært meget af LCHF og vil bestemt stadig opfordre andre til at kigge nærmere på den livsstil.
   Men når det så er sagt, så gælder det om, at lytte til kroppen og min foretrækker en kost med mere moderat fedt-indtag og lidt flere kulhydrater på de rigtige tidspunkter i forhold til mine træningspas. Jeg vil bare gerne spise rigtig mad, hvilket jeg har med mig fra LCHF. Energifordelingen er blot tilpasset mine behov.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
  2. Okay, jeg burde bare have skrevet "lækker inspiration flere gange om ugen"... for det var egentlig ikke så meget lchf jeg mente. Snarere at der kommer opskrifter og ideer lidt oftere. Rigtig mad er helt fint! Det kan jeg sagtens gå ind for:-)

   Slet
  3. Ja, der kan jeg kun give dig ret. Tiden og inspirationen har svigtet mig på det seneste og nu svigter dagslyset også.
   Jeg håber, at kunne oppe mig lidt på den front - i hvert fald, tak for for opfordringen.
   KH
   - frk. sveske

   Slet