mandag den 13. oktober 2014

min træning uge 41.2014 | ½ deload

mandag
fridag

tirsdag
5 min. opvarmning   PreExercise-program på BrainWave-app'en
15 min. styrke   Walk-outs (BW)/ Swings (16 kg). 3 runder (trappemetoden). 45 sek. pause (eftermiddag)

onsdag
5 min. opvarmning   360 graders vejrtrækning + Bretzel
15 min. styrke   Goblet Squat (16 kg)/ Push Press (12 kg). 3 1/3 runde (trappemetoden). 45 sek. pause (eftermiddag)

torsdag
fridag

fredag
fridag

lørdag
10 min. opvarmning   Morning Coffee på Brain Wave-app'en
15 min. rekalibrering   SF uge 1, dag 1 (minus fodstræk). 3 runder (morgen)

søndag
20 min. opvarmning   Morning Coffee + PreExercise på BrainWave-app'en
15 min. rekalibrering   SF uge 1, dag 2 (minus fodstræk). 3 runder (morgen)

Træningen. I den forgangne uge blev det tid til at deloade (læs: sagde kroppen). Jeg havde egentlig planer om en hel træningsuge. Det blev da også til to gange styrketræning på samme program som de forgående uger, nemlig Anna B's Muskelopbygning. Det blev dog lidt imod kroppens signaler, set i bakspejlet. Det begyndte at værke i skulder/ nakke (igen) og en forvredet fod bed fra sig. I hvert fald, så blev der fra midten af ugen dømt hvile og i weekenden startede jeg op på deload med øvelserne  fra uge 1 i Skyhøj forbrænding. Kroppen skal lige helt ned i gear igen, så jeg satser på et par ugers deload.

Kosten går lidt op og ned, synes jeg. Helt ærligt, så er det sværere for mig, at holde de søde sager ude af kosten, når jeg ikke træner og får mit måltid med carbs direkte efter træning. Den side af sagen, skal der lige eksperimenteres lidt med i under deload'en. Jeg er i hvert fald ikke fan af at alt for mange søde sager - både dem med og uden sukker, sniger sig ind i det daglige. Det er gået fint nok med at holde det til et festmåltid hver eller hveranden uge. Dog oplever jeg, at indtaget af sukker eller blot stivelsesholdige fødevarer går ud over min nattesøvn - det er jeg ikke tilfreds med. Har du nogle erfaringer på det område, da læg gerne en kommentar nedenfor.

Restitutionen blev der skruet op for sidst på ugen - det var jo det, som kroppen bad om. Fantastisk fornemmelse, at den på den med selv siger til og fra - eller det har den jo nok gjort hele tiden, men nu er jeg i stand til at forstå dens signaler. Det gør det om noget nemmere at reagere på. Med tiden skulle det gerne blive en mere proaktiv reaktion også.

God træning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar