mandag den 6. oktober 2014

min træning uge 40.2014 | muskelopbygning uge 4+

mandag
5 min. opvarmning   360 graders vejrtrækning, fodstræk og Bretzel
15 min. styrke   Walk-outs (BW)/ Swings (16 kg). 3 runder (trappemetoden). 45 sek. pause (eftermiddag)

tirsdag
fridag

onsdag
10 min. opvarmning   Pre-Exercise-program på BrainWave-app'en
15 min. styrke   Goblet Squat (16 kg)/ Push Press (12 kg m/ 2 hænder). 3 2/3 runde (trappemetoden). 45 sek. pause (eftermiddag)

torsdag
fridag
90 min. yoga (aften)

fredag
fridag

lørdag
15 min. opvarmning   Pre-Exercise-program på BrainWave-app'en
15 min. styrke   Walk-outs (BW)/ Swings (16 kg). 3 runder (trappemetoden). 45 sek. pause (morgen)

søndag
5 min. opvarmning   Hjertevejrtrækning
15 min. styrke   Goblet Squat (16 kg)/ Push Press (12 kg m/ 2 hænder). 3 1/3 runde (trappemetoden). 45 sek. pause (formiddag)

Træningen. Jeg har haft endnu en god træningsuge på programmet; Muskelopbygning. Det blev dermed den femte uge. Jeg tog en uge ret meget lig uge 4, derfor 4+. Pauselængden er vedholdt, da jeg ikke synes pauser kortere end 45 sekunder er forsvarligt. 45 sekunder er lige præcis den pause, som er passende for at få vejrtrækningens intervallet ned hos mig. Når det så er sagt, så får træningens opbygning efter trappemetoden virkelig min puls i vejret. Særligt, når der på træningsdage med squat og press kommer 3 reps. på programmet. Squat er virkelig min yndling og jeg kunne nok godt bruge mere udfordring i den øvelse, så jeg leger med tanken om at kaste mig ud i Balder uden Buler. Det kræver åbenbart lige lidt tilløb, da jeg synes, der er meget at sætte sig ind i igen, nye øvelser, feksibelt program og eventuel ny kostretning.
Faktisk har jeg ikke helt bestluttet mig angående deload endnu. Jeg tager lidt ugerne som de kommer og forsøger at læse min krop og agere derudfra (læs: letter sagt end gjort).
I sidste uge nævnte jeg også gåturene og ja, hvad er det blevet til? Kæresten og jeg var afsted i går, søndag, som efterfølgende fedtforbrænding til min træning. Det skal jo startet et sted - og jeg satser på gåturen i weekenden og så må det vokse derfra.

Kosten er skredet lidt i denne uge, synes jeg. Jeg har ikke haft lyst til madlavning, men har gjort hvad jeg kunne for at holde ved det grønne - få lavet nogle salater etc. Jeg trøster mig blot ved, at jeg ikke glider helt af sporet af den grund. Det bliver bare nogle anderledes måltider. For eksempel er proteinpandekager ved at være en tradtion hjemme hos os om onsdagen. Og det er kærestens værk, så der skal jeg ikke i køkknet. Det er virkelig dejligt.
Jeg forsøgte mig også med et festmåltid, chips, i går, men det frarøvede mig altså den tunge nattesøvn - har nogle af jer måske lignende erfaringer? I hvert fald, så overvejes de der festmåltider nøje hos mig - der drømme stadig om flødeboller...hmm.

Restitutionen har jeg ikke rigtig noget at skrive hjem om. Jeg bruger fortsat BrainWave og nyder min ugenlige yoga. Jeg ville gerne lave øvelser hjemme også, men det bliver det ikke til, da de fire træningssessioner ligesom er nok. Vejrtrækningsøvelserne får jeg ikke rigtig praktiseret, hvis de ikke fastlægges som en del af træningen eller for eksempel før sengetid. I den forgangne uge er det blevet som en del af min opvarmning, de har været på tapetet og sammen med BrainWave inden Drømmeland indtræffer.

God træning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar