fredag den 27. marts 2015

min træning uge 12.2015 | deload

mandag: 15 min. øvelser og udstrækning for gravide (morgen)
30 min. gåtur (eftermiddag)

tirsdag: 60 min. Mindful Yoga (eftermiddag)

onsdag: 30 min. gåtur
15 min. øvelser og udstrækning for gravide (eftermiddag)

torsdag: 40 min. gåtur (formiddag)
90 min. yoga for gravide (eftermiddag)

fredag: 15 min. øvelser og udstrækning for gravide (morgen)
(2 timers shopping/ gåtur, formiddag)

lørdag: 30 min. gåtur
15 min. øvelser og udstrækning for gravide (morgen)

søndag: (rykket til uge 13)

Træningen i sidste uge foregik helt nede i gear. Det var nemlig blevet tid til 'deload' oven på 4 uger med 'styrke'-programmet. Det gør altid godt med en pause fra den tunge træning og jeg fik gået nogle flere ture og tilføjet en ekstra omgang yoga til mit program. Det er nok ikke sidste gang, at jeg gør brug af den mulighed, da det er et tilbud, man blot kan betale og tilmelde fra gang til gang.

Kosten var præget af at efterhånden tomt køleskab, da vi i denne uge havde planer om en tur hjemmefra og jeg derfor ikke ville fylde op. Det gik ud over de 'rigtige' og mere grønne måltider. Nemme løsninger er heldigvis heller ikke at kimse af - selv om jeg godt kan mærke kroppen har vænnet sig til en grønnere kost og den dermed bliver savnet i perioder med lavere indtag. Dermed en note til mig selv, om at få fuldt det køleskab med lækre økologiske grøntsager.

Restitutionen er altid i højsædet under 'deload'. Som i denne uge, hvor flere gåture og yoga var på programmet, som supplement til de mere faste rutiner med hjernebølger på BrainWave-app'en og vejrtrækningsøvelser.

God træning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar