torsdag den 25. december 2014

julens konfekt anno 2014

 

Hos mig hører konfekt til jul. Jeg er virkelig en sucker for julegodter og nyder dem gerne alle julens dage. Godterne hænger for mig uløseligt sammen med slikfadet på farmors gamle nissefad hos mine forældre. 

De seneste år har jeg medbragt en lidt sundere variant af hjemmelavet marcipan og nougat, som jeg gerne nyder som supplement til de sukkerholdige godter. Dette års konfekt består af flere gengangere - traditionen tro - og et par nyheder.

Er din nissemave måske ikke blevet helt rund oven på Juleaften i går, så kan du måske finde lidt inspiration her til at lave endnu flere julelækkerier nedenfor. 

3. medjool dadler fyldt med hasselnøddesmør og overtrukket med chokolade


...enjoy!

4 kommentarer:

 1. For søren hvor ser det bare lækkert ud! :D

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk endnu aldrig forsøgt mig med hjemmelavet marcipan! I know, det er jo ren blasfemi - men det hænger måske også sammen med, at jeg faktisk trods alt ikke er stor fan af konfekt. Ikke desto mindre overvejer jeg, at i år skal være året, hvor jeg får prøvet det - evt. sammen med daddel-hasselnøddesmør-kombien, som lader til at være lidt af en gamechanger ;)

  Rigtig god jul i øvrigt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at se, du har fået taget revanche siden - var jo ved at blive helt bekymret for dig. Daddel-hasselnøddesmør-kombien er to die for i min optik.
   KH
   - frk. sveske

   Slet