mandag den 15. december 2014

balder uden buler uge 7 | 50.2014

mandag: fridag

tirsdag: BUB uge 7, dag 1 - medium dag (morgen)

onsdag: fridag

torsdag: fridag - 90 min. yoga (aften)

fredag: BUB uge 7, dag 2 - let dag (morgen)

lørdag: fridag

søndag: BUB uge 7, dag 3 (morgen)

Træningens anden sidste uge er gået. Lige om lidt har jeg gennemført min første omgang af 'balder uden buler'. Det passer perfekt op til julen, hvor jeg så kan holde 'deload'. Derefter går overvejelserne på at tage en omgang med 'skyhøj forbrænding'. I hvert fald håber jeg at få genlæst bogen i julen.
Tilbage til ugen der er gået. Jeg har haft en god træningsuge med mulighed for morgentræning, som jeg foretrækker det. Komplekserne er hårde, men fornemmelsen og energien i kroppen bag efter træning er så fantastisk. Dag 1 og 2 kørte jeg som foreskrevet med pause efter en fuld runde med begge sider i aktion. På den tunge dag 3 måtte jeg dog splitte siderne op og tage halv pause i midten. Det er især mine skuldre som syrer til og vejrtrækningen, der lige skal kunne følge med.

Kosten er der ikke så meget at sige om. Det grønne og proteinerne er godt på vej tilbage, synes jeg. Jeg er langt fra et kilo grønt om dagen, men en god portion grønt til frokost og aftensmad er vejen frem for mig lige pt. Madforberedelserne svigter stadig lidt og lysten til madder tager gerne over, som den nemme løsning.

Restitutionen er status quo.

God træning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar