![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwgczdA9DT-T4MIzhKk3VFCob2lBs1IE_7P0V5lyvDq-VFMjCS1kipYm5gji-PohDBTqLviyBlXfdFvE6pvWIx8EWzdOD51A4MjehZeNjAudbGPTnIrJAkNqRv1_Q9VBUv-fhcvg0oY8M/s640/blogger-image-2144976663.jpg)
I den seneste uges tid er varm cacao rykket ind som favorit-morgenmaden. Heldigvis kan den jo varieres i det uendelige - derfor opstod også denne lækre variant. Jeg elsker nemlig kombinationen af lakrids og de syrlige hindbær.
lakrids-cacao med hindbærskum (LCHF)
(1 pers.)
lakrids-cacao
1 stor spsk raw cacao
et drys vanillepulver
et drys havsalt
1 tsk Urtekram rålakridspulver
3 dl kogende vand
2 spsk kokosolie
hindbærskum
1/2 dl fløde 38 %
1 spsk hindbærpuré
fremgangsmåde:
1) Blend ingredienserne til cacaoen sammen med stavblenderen.
2) Pisk fløden til skum.
3) Ved hindbærpuré i flødeskummet.
4) Top lakrids-cacaoen med hindbærskum og servér straks.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0s_tbEU3_m47N-s-x-tQGxMftclpEf_Snlpzg7xrNgfsXK3YRBBFkwOlse7BDJgonmdab4s4AyWpSSXrgPGv0xxCfKCF9gmPUMRTVRLQ9aRW2gOMSQwTQjud56lgXbTv81SCzCEs7L0w/s640/blogger-image--1437150103.jpg)
...enjoy!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar