mandag den 28. november 2011

min første blog award


Mademoiselle Black har givet mig en blog award, min første. Jeg er stolt! Glad! Beæret! Mange tak. Jeg tager selvfølgelig glædeligt i mod den. Det varmer mit hjerte, at der nogle derude bag skærmene, som bliver synes om mine skriverier og måske finder lidt inspiration her op bloggen.Jeg skal sende awarden videre til 5 andre dejlige bloggere, som har under 100 faste læsere og desuden svarer på 5 spørgsmål...

#1 Hvorfor begyndte du at blogge?
Det var helt tilfældigt jeg faldt over MissMuffins blog og dermed fulgte flere andre blogs. Det vrimler jo med inspiration og små historier fra hverdagen. Det er bare noget andet at læse en opskrift, hvor der indgår personlige erfaringer.
Hurtigt fik jeg tanken, at jeg måske kunne bruge en blog til at inspirere andre og dele mine tanker omkring en sundere livsstil. Det krævede ikke de store overvejelser, men min blogging kom lidt sløvt fra start, selv om bloggen var oprettet. I dag vil jeg ikke undvære den. Nyder at have et frirum til at dele både opskrifter og 'livets' dilemmaer med jer derude. Derfor håber jeg, at I fortsat vil læse med og smid endelig også en kommentar.

#2 Hvilke blogs følger du?
Jeg følger den del blogs (som det fremgår af min 'blogliste' og 'anden inspiration'), men mine favoritter pt er:
Jane på Madbanditten
Tina på best body fitness
Amelia på notre petit secret
som på hver deres måde inspirerer mig i min jagt på en sundere livsstil. Tak.

#3 Favorit farve?
Lilla - og den er perfekt i denne søde juletid. Og mørk turkis/ petroleum, som er min farve ifølge min veninde. Desuden er mørkeblå i den lidt støvede nuance også en farve, jeg er lidt glad for for tiden. Jeg er i det hele taget glad for farver.

#4 Favorit film?
Jeg er mest til danske film og min favorit bliver hele tiden skiftet ud. Lige nu ville jeg sige 'Alle for éen' - se den, hvis du ikke allerede har set den. Mick kan bare noget med det der humor.

#5 Giv awarden videre
Til sidst skal jeg give awarden videre til 5 andre skønne bloggere. Jeg har valgt:

Kathrine G, som har PCO og inspirerer med sine kaloriefattige måltider uden hurtige kulhydrater, som vi, der ikke har PCO, også kan drage stor nytte af.

Sund for sjov med Charlotte, som har en holistisk tilgang til sundhed (+ det skal være sjovt) og ikke mindst inspirerer med sunde opskrifter.

Min Verden - lækker inspiration til køkkenet, hvor alle kan være med. Jeg er dog lidt bekymret for, om bloggen er gået helt i stå...

NamNam, som er en skøn vegetar-blog.

Fedt for fight, hvor Cindie oven på en fødsel har valgt at lægge sin livvstil om her i 2011. Tjek ud, hvordan det er gået.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar