torsdag den 17. november 2011

4511

state of the week...

I lørdags var jeg da også en tur på vægten...
Mht. kosten så lovede jeg jo mig selv at tage en kold tyrker på sukkerfronten for to uger siden og den har jeg holdt! Shit, jeg var plaget de første to dage. Mega hovedpine og kæmpe kamp med sukkerdjævlen! Jeg vandt og kom igennem med lidt ekstra carbs.
Træningen er gået fint. Jeg har været i centret fem gange. Det er blevet til 300 minutter cardio + styrke af mine svage skulder-/rygmuskler, som jeg nævnte i sidste uge. Det er heldigvis kommet ind i min træningsrytme nu og jeg har fået en elastik med hjem fra min fysioterapeut, da jeg tit får meget spændte skulder- og nakkemuskler af den tungere styrketræning i centret. Elastikken er derfor nemmere og kan gøres hjemme.


Sådan! I'm back! Vægten sagde -3,8 kilo, hvilket betyder, jeg har smidt al den væske, som havde samlet sig i min krop på grund af de alt for mange carbs og SUKKER!
Jeg tør desværre ikke satse på samme flotte resultat på lørdag, da jeg ikke har været i træningscentret en uge nu grundt min lille operation. Jeg forsøger med daglige gåture... og håber ikke, vægten går alt for meget i plus... trods lidt hygge. To be continued...

2 kommentarer:

 1. Total sejt! Rigtig godt gået :O) Håber vægten er med dig igen i morgen, når du træder op på den :O)

  SvarSlet
 2. Hej Heidi,

  Tak for rosen! Det varmer altid.
  Jeg er desværre ret overbevist om, at vægten er i puls i morgen (alt andet ville være mærkeligt efter en uge uden træning og med lidt hyggespisning) - spørgsmålet er bare hvormeget...
  Vi får se...snart.

  - frk. sveske

  SvarSlet