lørdag den 5. november 2011

monsterfrugt #1


I går efter træning stod den første MonsterFrugtkasse og ventede på min dørtærskel. Sikke en skøn overraskelse (selv om jeg havde fået besked om, at den ville komme fredag). Nu er køleskabet i hvert fald fyldt med frugt. Jeg er lidt spændt på, hvor længe det kan holde sig, da jeg ikke er den store frugtspiser (grundet frugtsukkeret, som går lige i blodet lige som det almindelige hvide sukker, som vi helst skal undgå). Frugt er sundt - men med måde lige som alt andet. Det er i hvert flad et meget sundt alternativ diverse andre kalorie- og sukkerholdige fødevarer. Jeg håber bare, at det stadig viser sig fra sin bedste side på fredag, når kæresten igen vender hjem.

monster kassens indhold

kolonial:
Cal Valls mandarinjuice
Clipper Luxurious Organic Drinking Chocolate
Aarstidernes rabarberkompot
Aarstidernes cashewnødder

frugt:
1 melon (kan ikke lige huske navnet)
1 mini ananas
1 bk. vindruer
6 clementiner
5 pærer
5 danske æbler
7 bananer

3 kommentarer:

 1. Lækkert med sådan en kasse - jeg har også overvejet det flere gange, men netop droppet det af frygt for ikke at kunne få spist det hele. Og den melon er vist forresten en futuro/frøskindsmelon ;)

  SvarSlet
 2. Lækkert med sådan en kasse , selvom det selvfølgelig ikke er optimalt når man ikke spiser så meget frugt.

  SvarSlet
 3. -@Xenia: Ja, det er også lidt mit 'problem', men kan jo ikke brokke mig, da jeg har vundet den og den derfor er gratis! :-)

  -@Kathrine G: Nej, jeg ville virkelig foretrække en kasse med lidt grøntsager i, men sådan er det ikke. Jeg må dele lidt ud af det. Håber bare, det kan holde sig lidt.

  - frk. sveske

  SvarSlet