mandag den 10. marts 2014

min træning uge 10.2014

mandag: 5 min. opvarmning på cykel (level 10). 45 min. triceps/baglår (superset). 20 min. cardio på Stairmaster (level 8).

tirsdag: hviledag

onsdag: 60 min. ben/ biceps

torsdag: 90 min. yoga

fredag: hviledag

lørdag: 80 min. ryg/ bagskulder

søndag: hviledag

Tre ud af fire planlagte træninger blev gennemført. Jeg kan ikke sige, jeg er tilfreds, men søndagens træning blev ganske enkelt droppet til fordel for en dag i køkkenet med mealprepping - det kan vel også tælle for en slags træning? Jeg lå i hvert fald ikke på sofaen og i dag er mine skinneben pænt ømme efter en dag stående på trægulv. Forberedelser til ugens madpakker og madlavning skulle gerne hjælpe til at den kommende ugens træninger kan gennemføres.

Ikke flere undskyldninger herfra, jeg fik trænet i eget selskab i ugens første halvdel og lørdag blev det igen træning med ham den lækre som makker. Jeg tænker ret meget i mit program, da jeg savner noget struktur, men samtidig gerne vil have makker. Dilemma?! Sandheden af, at det ikke er helt optimalt at plukke i kærestens 4-split, som over ugen giver mig en sjov sammensætning, hvor kropsdele slet ikke er blevet trænet i og med, at jeg har flere hviledage indlagt.

Når det er sagt, så er jeg rigtig glad for min yoga og selv om det kan være svært komme afsted om aftenen, da jeg er typen som helst ikke skal hjem og vende mellem job og træning, så er 'min' yoga bare et p-u-s-t-e-r-u-m. Hele kroppen strækkes (og styrkes) samtidig med at vejret trækkes helt ned i maven. Sidstnævnte er i den grad et behov hos mig = 'migtid'.

God træning!

4 kommentarer:

 1. Jeg nyder, at læse dine trænngsindlæg hver uge :-) Og hold op, hvor jeg misunder den yoga der! Er overbevist om, at det ville give mig en god ro. Måske det kan komme på programmet, nu hvor jeg er meldt ind i center igen. Det må dog vente, til jeg er kommet godt i gang med GVT. I dag gør det ondt, bare at sidde i den bløde sofa, så jeg tør ikke tænke på yogaøvelser, omend de sikkert ville gøre nytte ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vikki,
   Dejligt at høre, at de 'bliver brugt'.
   Den er også værd at misunde - selv om det godt nok lige tog nogle gange at vænne mig til en ny underviser og dermed ny undervisningsform. Jeg synes kombinationen af styrketræning og yoga er helt rigtig for mig. De stramme muskler bliver strukket igennem til yoga og det giver en masse mentalt samtidig - total win win situation ;)
   Du bliver helt sikkert glad for GVT - har overvejet meget at køre sådan en omgang igen, men træning med makker trækker mere pt. Desuden får jeg ikke noget ud af mere kort og intensiv træning på tidsbesparelses-fronten... (da vi kun har en bil og derfor uanset må/ skal følges til træning).
   Musklerne skal nok komme sig, bare du husker hviledagene og den langsomme opstart.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Jeg drømmer også om at gå til yoga, men det tiltaler mig ikke nær så meget som svedig træning med dunkende rytmer hehe ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, sådan havde jeg det også i flere år, inden jeg tog mig sammen til at starte sidste år. Yoga har altid været for mine forældres generation eller ældre - nok mest fordi min mor altid har gået til yoga. Det hjælper så heller ikke på det, at det herude i provinsen nærmest 'kun' kan gå til yoga hos aftenskolerne...
   Ikke desto mindre - prøv det! Du vil ret sikkert få noget ud af det trods de manglende dunkende rytmer.
   KH
   - frk. sveske

   Slet