onsdag den 6. februar 2013

sund måned: en dag i min maddagbog #1

 morgenmad (kl. 6.20):
smoothie af spinat, avocado, blåbær, basilikum, kanel, ingefær, citron og Udo's Choice

formiddagssnack (kl. 10.xx):
1sk. kernebrød uden mel med øko. smør og hjemmelavet pålægschokolade 86 %

frokost (kl. 14.00):
rest squash-spaghetti & kødboller + ½ agurk og ½ avocado
(billedet blev lige genbrug, derfor er det hele ikke med)


aftensmad (kl. 17.30):
kyllingesandwich i LCHF-burgerbolle med det hele og lidt cashewnødder 'on the side'

Jeg er blevet en flittig bruger af #instagram, hvor en masse af mine daglige måltider bliver lagt op, men det betyder ikke, at I skal snydes herinde. Hermed et kik på tirsdagens måltider, som faktisk holdt mit blodsukker ret stabilt. Dog kunne jeg mærke, at aftensmaden lå tidligere end sædvanligt, da vi skulle i biografen. Derfor røg der også lige et par teskefulde peanutbutter ind senere på aftenen, hvor jeg ellers skulle faste... Desuden kunne dagens grønt-indtag måske være en smule bedre, men det hjælper jo en del på det, når dagen startes med flydende grøntsager i en smoothie. Med hensyn til de grønne smoothies, så er jeg ved at få styr på det med sulten og blodsukker faldet efterfølgende. Jeg er ikke helt nået til at droppe formiddagssnacken igen, men den er tit bare lidt nødder. Snacken i går var lidt en luksus-snack, da Jane havde fristet med kernebrødet i en chokoladevariant.
Alt i alt en fin dag med lækker og farverig LCHF-kost, som jeg elsker det. Masser af farver gør altså noget for madoplevelsen.

6 kommentarer:

 1. Ser ud som en dejlig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej AJ,
   Det var en skøn maddag ;-)
   Jeg skal nok huske på at dele lidt mere herinde.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Ja, det er altid rart at se hvad du spiser på en dag. Denne dag ser ekstra lækker ud ;)

  xxoo,
  Amelia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Amelia,
   Det var en lækker dag og jeg skal nok lægge nogle flere op herinde - ellers er der masser af madbilleder på min instagram.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
  2. Uh, jamen måske jeg skulle tilmelde mig instagram - har overvejet det flere gange og nu er det da endnu en grund ;) Forresten lyder det super sejt med hjemmelavet pålægschokolade; smelter du bare en plade 86% og fordeler i et tyndt lag og knækker det i passende stykker eller??

   Slet
  3. Hej Amelia,
   Ja, du skal i hvert fald være meget velkommen til at kigge forbi mig på instagram ;-)
   Det gør jeg nemlig lige præcis - det er typisk hvis jeg har en rest, når jeg har gang i smeltet chokolade, at jeg smører det ud på et stykke bagepapir og lader det stivne på køl/ frost.
   KH
   - frk. sveske

   Slet