mandag den 31. december 2012

årets sidste weekend i madbilleder

luksusmorgenmad - valnøddebrød med min nye yndlingsmarmelade 
sødet med æblekoncentrat og manchego
(morgenmad, lørdag)

+ 1 stk. medjool dadel til dessert
(frokost, lørdag)

to gode 'venner', som jeg har set lidt for meget til - chokolade & peanutbutter
(eftermiddag, lørdag)

endnu en luksusmorgenmad - LCHF-vaffel med blåbærmarmelade 
og lidt sukkererstatning
(morgenmad, søndag)

(frokost, søndag)

raw chiachokogrød med lidt optøede hindbær på toppen
(aftensmad, søndag)

lunken citronvand
(aften, søndag)

Hermed lidt billeder fra min mad i weekenden. Den opmærksomme læser vil bemærke, at aftensmaden fra lørdag ikke er foreviget. Den stod nemlig på mexicansk take away hos min bror, hvor kæresten havde sat lamper op hele eftermiddagen. Det var virkeligt lækkert og nemt, men puha kroppen cravede mere 'ren' mad, da jeg vågnede søndag, så ud med stivelse og ind med grøntsager. Søndag aften havde jeg bare slet ikke lyst til aftensmad i traditionel form. Det blev derfor til en gang morgenmad som aftensmad - det var næsten som at nøjes med dessert. Jeg supplerede dog med en proteinshake, som jeg også benytter mig af i forbindelse med min styrketræning.

Med årets sidste weekend og i dag årets sidste dag, synger juleferien også på sidste vers, så nu er det tilbage til rutinerne og jeg vil igen tage mit fokus på det grønne op - så er det jo dejligt, at der er flyttet to nye gadgets ind i køkkenet...


Jeg skal nok introducere jer for lækre opskrifter med brug af disse to i en nærmeste fremtid. Madlavningen trænger i det hele taget til ny inspiration og opskrifter herhjemme, hvor den længe har stået på de gode og afprøvede opskrifter. Men så er det jo godt, at alle I bloggere derude inspirerer til ny og spændende madlavning. Jeg ser i hvert fald frem til at forsætte min blogging i 2013.

Godt Nytår!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar