onsdag den 26. december 2012

raw chiachokogrød vol. II


Siden jeg lavede chiachokogrød første gang har jeg tænkt, at den skulle afprøves igen. Det måtte kunne lade sig gøre at proppe noget mere mæthed i grøden. Jeg lavede den derfor forleden morgen med avocado og bare lidt banan, for at få den søde smag frem. Derudover blev toppingen ' de røde diamanter' = granatæblekerner, som bare smager fantastisk og er fyldt med gode sager.

raw chiachokogrød med avocado
(1 pers.)

1 stor spsk chiafrø
1 tsk lecithin granulat (kan udelades)
1 lille avocado
½ banan som sødning (kan udelades)
1 spsk raw kakaopulver
et drys vanillepulver
et drys kanel
1 spsk hampefrø
2 spsk granatæblekerner

fremgangsmåde:
1) Kom chiafrøene i en skål og hæld lidt vand over til det dækker.
2) Tilsæt lecithin granulat og lad dem trække i ca. 5 min.
3) Mos avocado og evt. lidt banan.
4) Rør mosen i frøene sammen med kakao og krydderier.
5) Top grøden med hampefrø og de skønne røde kerner.


Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar