mandag den 10. december 2012

ugens træning #28

mandag: 10 + 20 min. cardio. 20 min. styrketræning af bryst

tirsdag: 10 min. cardio. 45 min. Total Workout

onsdag: træningsfri

torsdag: 10 + 20 min. cardio. 20 min. styrketræning af ryg/ skulder. 10 min. mave på gulv

fredag: 10 + 20 min. cardio. 30 min. styrketræning af bryst/ biceps

lørdag: 10 + 10 min. cardio. 60 min. styrketræning af ben i selskab med brow ;-) 10 min. mave med vægte

søndag: 10 + 20 min. cardio. 45 min. styrketræning af ryg/ triceps i selskab med brow

Fed træningsuge! med træning på 6 ud af ugens 7 dag. Desværre en træningsuge uden step-time(r), da der er gået julestemning i de øvrige medlemmer - de er i hvert fald ikke i fitnesscentret. Det giver dog god plads i styrketræningsområdet, hvor jeg forsøger at lægge mit fokus. Mit træningsprogram har altid været præget meget af cardio, da det giver god sved på panden, men det er ikke en vinder på den lange bane. Større muskelmasse forbrænder mere/ bruger mere energi (læs: man man spise mere og holde vægten - total win win) - også i hvile. Derfor fokuserer jeg på at forskyde min fordeling mellem styrketræningen og cardioen. Hertil er det et kæmpe plus, at brormand gerne vil i gang med styrketræningen igen. Det er bare sjovere og mere udbytterigt med en makker, når der skal løftes jern ;-) Weekendens to træningspas i hans selskab kan i hvert fald mærkes(!) Tak, brow.

God træningsuge!

NB! Ugens vægtændring: -0,5 kg

4 kommentarer:

 1. Hvor meget har du tabt i alt? jeg er igang med projekt "drop mæleprodukter", dog spiser jeg stadigvæk smør og drikker fløde i min kaffe. Er spændt på, om det har nogen effekt på min hud og vægt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja,
   Jeg har smidt 5-6 kilo siden starten af oktober, men det var jo først senere, jeg prøvede at smide mælkeprodukterne ud. Jeg spiser også ost, smør, fløde - men ikke så ofte og meget som tidligere.
   Held og lykke med eksperimentet, du er velkommen til at dele resultatet.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. sådan, sejt gået!! Jeg gider heller ikke være fanatisk, men lige pt køber jeg ikke selv yoghurt, ost osv.. det gør det lidt nemmere at holde mig fra det. Men man skal virkelig tænke kreativt, når man pludselig ikke kan spise lidt græsk yoghurt til mellem måltid..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen,
   Mange tak :-)
   Jeg er også bare bevidst om mit indtag af mælkeprodukterne for er er bare steder, hvor den ikke kan erstattes og jeg ikke vil undvære det.
   KH
   - frk. sveske

   Slet