mandag den 3. december 2012

ugens træning #27

mandag: 12 + 20 min. cardio. 25 min. styrketræning af bryst i selskab med kæresten

tirsdag: 5 + 15 min. cardio. 40 min. styrketræning af ben i selskab med kæresten. 5 min. mave på gulv

onsdag: 45 min. cardio. 15 min. styrketræning af triceps/ biceps

torsdag: træningsfri

fredag: 12 + 25 min. cardio. 15 min. styrketræning af ryg. 10 min. mave på gulv

lørdag: 10 + 25 min. cardio. 40 min. styrketræning af ben

søndag: 12 min. cardio. 60 min. Step ELITE. 10 min. mave på gulv

I'm back ;-)
En fed træningsuge er ovre, selv om energien har været præget af ekstra arbejde. Træning på 6 ud af ugens 7 dage er derfor langt mere end tilfredsstillende. Jeg er vild med det, selv om jeg savner min makker. Kæresten tog på arbejde igen i onsdags, så nu må jeg gøre, hvad jeg kan for at presse mig selv frem til juleferien.
Grundet ugens lange arbejdsdage har kosten også haltet en smule, men der er blevet fyldt godt med grønt på i løbet af weekenden og væsken fra sidste uges udskejelser er smidt. Det betød også, at jeg hertil morgen hoppede i et par jeans et til to numre mindre end sædvanligt :-D
Jeg er i den grad klar til en ny uge med fede træningssessioner og der er jo blevet god plads i fitnesscentret, for de øvrige medlemmer er vist gået på tidlig juleferie - hvad med dig?

God træning!

NB! Ugens vægtændring:  -1,4 kg

13 kommentarer:

 1. Jeg ville i den grad føle mig som en omvandrende flæskesteg, hvis jeg holdt juleferie i hele december. Jeg trænger også mellem jul og nytår - for at få plads til alle glæder....både fysisk og på det mere psykologiske plan :-)

  God Jul

  SvarSlet
 2. Haha...det skulle stå TRÆNER og ikke trænger :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jimmi,
   Jeg holder skam heller ikke juleferie fra min træning mellem jul og nytår. Jeg skal bare træne alene frem til kæresten får juleferie - det er sådan formuleringen skal forståes.
   Heldigvis bliver jeg ikke en omvandrende flæskesteg, for det spiser jeg ikke hehe..., men ekstra hygge(-spisning) skal der gøres plads til ;-)
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 3. Hvor skønt med bukserne

  Jeg synes det må være dejligt at ha lyst til at træne så meget - det eneste jeg tænker er at du bør overveje din mængde af cardio?????
  - den gode Mark Sisson ville nok sige at du fik lidt rigeligt af det ;)

  Jeg har ændret tilgang til motion( jeg er jo mildest talt udfordret ...
  - jeg havde jo beslutte i efteråret at jeg skulle gå hver dag langt med hunden-og det går faktisk ok...men nogle dage har jeg bare ikke haft tid til den lange tur inden det blev mørkt...og så skammer jeg mig over det :( og bliver lidt lad i stedenfor at tænke at det jo er skønt at jeg får gået de fleste dage.... ond cirkel...

  Men i stedefor har jeg indført at hvis jeg ikke ved 16 tiden har nået at gå den lange tur så skal jeg lave en eller anden anderledes form for træning- feks lidt vægt træning eller lidt maveøvelser- på den måde så flyder det hele ikke så meget og jeg får ikke så dårlig samvittighed- trods alt er 20 maveøvelser jo bedre end ingen ;)
  Min familie har lovet at de vil følges med mig i center til januar så jeg glæder mig til at komme afsted især til at få roet og løftet lidt vægte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henriette,

   Det var fantastisk at kunne hoppe i et par, som jeg ikke regnede med at kunne skrue mig ned i. Hurra!

   Jeg er faktisk godt klar over det med mængden af cardio (men har tendens til at glemme det..) Der kom jo en undersøgelse for nogle måned siden angående piger i den fødedygtige alder, som viste, at hård cardio (løb etc.) mere end 5 timer om ugen nedsætter fertiliteten med helt op til 42 pct. :-(
   Men men det er bestemt ikke al min cardio, jeg vil kategorisere som 'hård'... Det er jo relativt. Denne uges cardio er da også landet på 4 timer og det vil jeg mene er toppen.

   Desuden har jeg svært ved at føle, jeg har ydet, hvis jeg ikke forlader centret med sved på panden (læs: jeg løfter nok ikke tungt nok endnu), men det er jo en tankegang, der kan arbejdes med.
   Jeg forsøger at forskyde min fordeling mellem styrke- og cardiotræning over mod vægtene, men det har aldrig været det, jeg synes var sjovt. Det er dog blevet sjovere.

   God plan at lave træning i fitnesscentret til en fælles aktivitet med familien :-) Glæder mig til at høre, hvordan det går.

   KH
   - frk. sveske

   Slet
 4. Godmorgen frk sveske.
  Jeg er temmelig ny ud i LCHF verdenen, men føler virkelig jeg er kommet hjem mht maden, for sa... det er lækker mad, og jeg savner overhovedet ikke korn , brød og pasta.
  Jeg har fulgt lidt med på side linien her på din blog, og er blevet meget inspireret af hvad du skriver.
  Jeg har et ?? ang træning og LCHF som jeg håber du vil tage dig tid til at besvare... Hvad spiser du i forbindelse med din træning?? Nogle langsomme/hurtige kulhydrater? eller holder du dig bare til din alm. mad? Jeg synes du gir den max gas med træningen, det forsøger jeg også sammen med manden min( ham er mest til vægttræning og presser mig ofte til liiige 2 mere-liiige 5 kg ekstra på, jeg synes også det er fedt med en makker) men igår syntes jeg at jeg blev en smule rundtosset/mat i kroppen, og tænkte at jeg måske skulle ha haft lidt flere kulhydrater i løbet af dagen.
  Hilsen Lene Jørgensen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene,
   Velkommen på bloggen, altid dejligt med nye besøgende.
   Skønt at høre, du (også) har opdaget den lækre kornfri mad.
   Uh... træning og LCHF - Jeg er ikke ekspert, så det er udelukkede mine egne erfaringer, der kommer her. Ofte hører man, at det ikke er smart at skære kulhydraterne ned/ væk, hvis man træner meget. Jeg træner nok mere end gennemsnittet, men jeg har ikke oplevet de store problemer med dyk i energien i forhold til min træning efter jeg har luget kornet ud. Mit energiniveau i løbet af hele dagen er derimod blevet bedre og mere konstant. Fedt er dog vigtigt for at holde blodsukkeret stabilt. Den mathed du oplevede kan nok skyldes blodsukkerdyk, som jeg ville komme uden om med ekstra fedt ved måltiderne eller olieshot.
   Min før-træningssnack er typisk lidt mandler/ nødder, et par daddelkugler eller ingenting, når jeg træner tidligt og stadig er godt mæt efter frokost, som ofte er meget grøn = mange grøntsager, som jo også indeholder kulhydrater.
   Men efter træning, især styrketræning har jeg altid behov for at fylde på med en proteinshake - er måske ikke 'real foods', men det hjælper til restitution og mætter godt, så jeg kan lave aftensmad uden at spise halvdelen undervejs. Nogle gange deler jeg også shaken op - før-under-efter eller før-efter.
   Ved ikke, om du kan bruge mine erfaringer til noget, men nu har jeg delt.
   Styrketræning med en makker giver bare mere, jeg bliver hurtigt en piv-skid, så skal have et los i røven til tider ;-)
   Fed træning!
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 5. Hvor er du sej Sveske :-) Og flot med vægttabet - der er ikke noget bedre, end når man kan passe tøjet igen - jeg er ved at krympe helt fra mit, så jeg skal ud og investerer i helt nyt, når jeg når mit mål om 6,1 kg :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vikki,
   Lige over!
   Ja, det er fantastisk - de røg også på igen i dag. Der skal også nyt i mit skab, men venter lidt, selv om mine nyeste BH'er er allerede ved at være for store, ØV, at fedtet skal ryge der ;-)
   -6,1 kg er det de 65?
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 6. 6, 1 er til det endelige mål på 60. Utroligt nok :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Wee! Skønt, at du kan se målet nu. Det skal du nok nå inden marts ;-) Jeg hepper i hvert fald på dig!
   God aften.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
  2. Armen det er SÅ vildt - jeg kan slet ikke tro det ;-)
   Der er julebilleder på bloggen nu :-D

   Slet
  3. Ja, du er da for vildt SEJ!
   Skønt, jeg kigger forbi med det samme ;-)
   God dag.
   - frk. sveske

   Slet